Quilindschy Hartman blijft trouw aan Feyenoord, maar sluit een vertrek niet uit

q

Quilindschy Hartman, de talentvolle linksback van Feyenoord, heeft laten weten dat hij momenteel niet bezig is met een transfer. Echter, hij sluit een vertrek bij de club uit Rotterdam niet helemaal uit. Het afgelopen seizoen heeft Hartman indruk gemaakt en heeft hij de interesse gewekt van meerdere clubs.

Hartman, die doorbrak in het eerste elftal van Feyenoord, heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om aanvallend bij te dragen, heeft hij de aandacht getrokken van scouts en managers van andere clubs. Dit heeft geleid tot speculaties over een mogelijke transfer.

Echter, Hartman heeft duidelijk gemaakt dat hij momenteel zijn focus volledig op Feyenoord heeft liggen. Hij is dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen bij de club en is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van het team. Hij voelt zich thuis in Rotterdam en heeft een sterke band opgebouwd met zijn medespelers en de fans.

Desondanks sluit Hartman een vertrek bij Feyenoord niet helemaal uit. Hij erkent dat het voetbal een dynamische sport is en dat er altijd mogelijkheden kunnen ontstaan. Hij staat open voor nieuwe uitdagingen en is bereid om naar andere clubs te luisteren als er concrete interesse is.

De 22-jarige linksback heeft nog een contract bij Feyenoord tot 2023, wat betekent dat de club in een sterke onderhandelingspositie zit als er daadwerkelijk interesse is van andere clubs. Feyenoord heeft aangegeven dat ze Hartman graag willen behouden en dat ze bereid zijn om met hem te praten over een contractverlenging.

Hartman heeft laten zien dat hij een veelbelovend talent is en dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een van de beste linksbacks in Nederland. Zijn sterke spel en zijn professionele houding hebben hem geliefd gemaakt bij de fans en hebben hem een belangrijke speler gemaakt in het team van Feyenoord.

Of Hartman uiteindelijk bij Feyenoord blijft of toch besluit om elders zijn carrière voort te zetten, zal de tijd uitwijzen. Voor nu is hij vastberaden om zijn best te doen voor Feyenoord en te blijven groeien als speler. De supporters van Feyenoord kunnen in ieder geval genieten van het talent en de toewijding van deze veelbelovende linksback.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *