Rangers FC doet nieuw miljoenenbod op Feyenoord-spits Danilo

danilo

Rangers FC heeft opnieuw een aantrekkelijk bod uitgebracht op Feyenoord-spits Danilo, zo meldt 1908. De Schotse topclub is al geruime tijd geïnteresseerd in de Braziliaanse aanvaller en lijkt vastberaden om hem naar Ibrox Stadium te halen.

Met het neerleggen van een miljoenenbod laat Rangers FC zien dat ze serieus zijn in hun streven om Danilo aan te trekken. De club heeft al eerder interesse getoond in de spits, maar tot nu toe zijn alle pogingen om hem over te halen om naar Schotland te verhuizen, mislukt.

Danilo, die in 2019 naar Feyenoord kwam, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en technische vaardigheden. Hij heeft zich snel aangepast aan het Nederlandse voetbal en heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Feyenoord in de Eredivisie.

De interesse van Rangers FC is dan ook begrijpelijk. De Schotse club wil zich versterken om de concurrentie aan te gaan met Celtic, hun eeuwige rivaal. Met de komst van Danilo hopen ze hun aanvalslinie te versterken en meer doelpunten te kunnen scoren.

Hoewel Feyenoord niet staat te springen om hun sterspeler te laten gaan, kan het miljoenenbod van Rangers FC een verleidelijke optie zijn. Het zou Feyenoord de mogelijkheid bieden om financieel te profiteren en tegelijkertijd ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten.

De onderhandelingen tussen de twee clubs zijn nog gaande en het is nog onduidelijk of Feyenoord het bod zal accepteren. Het is echter duidelijk dat Rangers FC vastbesloten is om Danilo naar Schotland te halen en dat ze bereid zijn om diep in de buidel te tasten.

Als het bod wordt geaccepteerd en de transfer doorgaat, zal Danilo een nieuwe uitdaging aangaan in zijn carrière. Hij zal de kans krijgen om zich te bewijzen in een andere competitie en zijn talenten verder te ontwikkelen onder de vleugels van Rangers FC.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Rangers FC en Feyenoord. Voetbalfans zullen gespannen afwachten om te zien of Danilo daadwerkelijk de overstap maakt naar Schotland en of hij zijn stempel kan drukken op het Schotse voetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *