Fiorentina wil Sofyan Amrabat verkopen na teleurstellende houding

sofyan

Fiorentina is klaar met de houding van Sofyan Amrabat en heeft besloten om de Marokkaanse middenvelder deze zomer te verkopen. De Italiaanse club vraagt naar verluidt 20 miljoen euro voor de getalenteerde international, die indruk maakte tijdens het WK.

Amrabat, die in 2019 naar Fiorentina kwam, heeft niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van de club. Ondanks zijn veelbelovende prestaties op het wereldtoneel, heeft de middenvelder moeite gehad om zijn stempel te drukken in de Serie A.

Volgens bronnen binnen de club is Fiorentina teleurgesteld in de houding van Amrabat. Hij zou niet de juiste mentaliteit tonen en niet genoeg inzet tonen tijdens trainingen en wedstrijden. Dit heeft geleid tot een gebrek aan consistentie in zijn prestaties en heeft het vertrouwen van de club in hem doen afnemen.

Om deze reden heeft Fiorentina besloten om Amrabat deze zomer van de hand te doen. De club hoopt 20 miljoen euro voor hem te kunnen krijgen, wat een aanzienlijke winst zou betekenen ten opzichte van de 14 miljoen euro die ze twee jaar geleden voor hem betaalden.

Er zijn echter nog geen concrete biedingen ontvangen voor Amrabat. Het is mogelijk dat andere clubs afwachten om te zien of Fiorentina bereid is om de vraagprijs te verlagen voordat ze een bod uitbrengen.

Amrabat zelf heeft nog niet gereageerd op de situatie. Het is onduidelijk of hij openstaat voor een vertrek bij Fiorentina of dat hij vastbesloten is om zijn carrière in Italië voort te zetten.

De 24-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 2024 bij Fiorentina, wat betekent dat de club in een sterke onderhandelingspositie zit. Ze kunnen ervoor kiezen om hem te behouden als er geen geschikte biedingen binnenkomen, maar het lijkt erop dat ze liever van hem af willen.

De toekomst van Sofyan Amrabat blijft dus onzeker. Het is afwachten welke club bereid is om aan de vraagprijs van Fiorentina te voldoen en of Amrabat zelf openstaat voor een nieuw avontuur. Hoe dan ook, het lijkt erop dat zijn tijd bij Fiorentina ten einde is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder