Xavi Simons keert terug naar Paris Saint-Germain

Xavi

De angst van PSV-fans is werkelijkheid geworden. Xavi Simons vertrekt bij PSV na slechts één seizoen. De grote revelatie van het afgelopen seizoen keert terug naar Paris Saint-Germain dankzij een clausule in zijn contract, voor slechts 6 miljoen euro, een fractie van zijn werkelijke waarde.

PSV heeft zondagochtend aangekondigd dat Simons het trainingskamp in Oostenrijk heeft verlaten om zijn overgang naar de Franse club af te ronden.

De Eindhovenaren hebben de afgelopen maanden alles op alles gezet om Simons te behouden en was bereid om een financieel zeer aantrekkelijke regeling op te zetten voor de aanvaller en zijn begeleidingsteam.

Helaas heeft dit proces geen vruchten afgeworpen, wat een zorgelijk signaal was voor de club uit Eindhoven. Tijdens de onderhandelingen heeft Simons zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta ingeruild voor een nieuwe zakelijk adviseur, de Engelsman Darren Dein.

Terwijl algemeen directeur Marcel Brands een goede relatie had met Pimenta, was er geen dergelijke connectie met Dein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *