Engelse nationale damesploeg klaar voor hun eerste WK-wedstrijd in Australië

engelsevrouwen

Bondscoach Sarina Wiegman vol vertrouwen voor aanvang van het toernooi

De Engelse nationale damesploeg staat op het punt om hun eerste wedstrijd op het WK in Australië te spelen en bondscoach Sarina Wiegman is vol enthousiasme over de kansen van haar team. In een interview met Sky Sports liet ze weten dat ze vertrouwen heeft in de prestaties van haar speelsters en dat ze er klaar voor zijn om de uitdaging aan te gaan.

Wiegman benadrukte dat ze een goed team heeft samengesteld voor dit toernooi. Ze heeft vertrouwen in de kwaliteiten van haar spelers en gelooft dat ze kunnen concurreren met de beste teams ter wereld. Ze is vooral tevreden over de balans tussen ervaren spelers en jong talent in haar selectie.

De bondscoach is zich bewust van de uitdagingen die het WK met zich meebrengt, maar ze is ervan overtuigd dat haar team goed voorbereid is. Ze heeft hard gewerkt aan tactische plannen en strategieën om ervoor te zorgen dat haar spelers optimaal kunnen presteren op het veld.

Wiegman is ook vol lof over de sfeer binnen het team. Ze benadrukt het belang van een goede teamgeest en een positieve omgeving om succes te behalen. Ze is ervan overtuigd dat haar spelers elkaar zullen ondersteunen en motiveren gedurende het toernooi.

De bondscoach is zich ervan bewust dat het WK een grote uitdaging zal zijn, met sterke tegenstanders en hoge verwachtingen. Maar ze is vastbesloten om het beste uit haar team te halen en te streven naar succes. Ze gelooft dat haar spelers de vaardigheden en het talent hebben om ver te komen in het toernooi.

De Engelse nationale damesploeg zal aankomende zaterdag hun eerste wedstrijd spelen en de verwachtingen zijn hooggespannen. Bondscoach Sarina Wiegman is optimistisch en vol vertrouwen dat haar team goed zal presteren. Het belooft een spannend toernooi te worden en de fans kunnen niet wachten om te zien hoe de Engelse dames het zullen doen op het WK in Australië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *