Manchester United staat op het punt om Marcus Rashford’s contract te verlengen tot 2028

manchester

Manchester United is in vergevorderde onderhandelingen met Marcus Rashford over een contractverlenging tot 2028. De talentvolle aanvaller van The Red Devils heeft vorig seizoen een geweldige indruk gemaakt en de club is vastbesloten om hem voor de lange termijn aan zich te binden.

Rashford, die op 31 oktober 24 jaar oud wordt, is al sinds zijn jeugd verbonden aan Manchester United. Hij doorliep de jeugdopleiding van de club en maakte in 2016 zijn debuut in het eerste elftal. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende spelers van Engeland.

Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Rashford al veel indruk gemaakt op het veld. Vorig seizoen was hij een van de sterkhouders van Manchester United, met 21 doelpunten en 15 assists in alle competities. Zijn prestaties hebben niet alleen de fans, maar ook de clubleiding overtuigd van zijn potentieel.

De contractverlenging van Rashford is een belangrijke stap voor Manchester United, aangezien het laat zien dat de club vasthoudt aan zijn beste spelers. Het stelt de club ook in staat om zijn waarde te behouden en eventuele interesse van andere clubs af te weren.

Naast zijn prestaties op het veld is Rashford ook bekend om zijn maatschappelijke betrokkenheid. Hij heeft zich ingezet voor verschillende goede doelen en heeft zich actief uitgesproken over sociale kwesties, zoals kinderarmoede. Zijn inzet buiten het veld heeft hem geliefd gemaakt bij zowel de fans als de clubleiding.

Met de contractverlenging van Rashford laat Manchester United zien dat het bouwt aan een team voor de toekomst. De club heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in jonge talenten en met spelers als Rashford hoopt het weer aan te sluiten bij de top van het Engelse voetbal.

De contractverlenging van Rashford tot 2028 zal naar verwachting binnenkort officieel worden aangekondigd. Het is een positief signaal voor de fans van Manchester United en een teken van vertrouwen in de toekomst van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *