Xavi Simons toont liefde voor PSV en eert Ruud van Nistelrooij in videoboodschap

Xavi

In een speciale videoboodschap heeft Xavi Simons, de voormalige speler van PSV die via Paris Saint-Germain naar RB Leipzig is vertrokken, zijn liefde verklaard aan de Eindhovenaren. Daarnaast heeft hij ook speciale aandacht besteed aan de legendarische voetballer Ruud van Nistelrooij.

Simons, die op jonge leeftijd al bekend stond om zijn talent en technische vaardigheden, begon zijn carrière bij de jeugdopleiding van FC Barcelona. Hij trok al snel de aandacht van grote Europese clubs en maakte in 2019 de overstap naar Paris Saint-Germain. Na een korte periode in Frankrijk heeft hij nu de stap gezet naar RB Leipzig.

In zijn videoboodschap bedankt Simons de PSV-supporters voor hun steun gedurende zijn tijd bij de club. Hij benadrukt dat PSV altijd een speciale plek in zijn hart zal hebben en dat hij de club en de fans nooit zal vergeten. Simons spreekt zijn waardering uit voor de warmte en passie die hij heeft ervaren in Eindhoven.

Naast zijn liefde voor PSV, eert Simons ook de voormalige PSV-speler Ruud van Nistelrooij. Van Nistelrooij, die bekend staat als een van de beste Nederlandse spitsen aller tijden, heeft een grote indruk achtergelaten op Simons. Hij noemt Van Nistelrooij een inspiratiebron en een voorbeeld voor jonge spelers zoals hijzelf.

Simons benadrukt dat hij veel heeft geleerd van Van Nistelrooij’s techniek, doelgerichtheid en mentaliteit. Hij prijst de voormalige spits voor zijn prestaties bij PSV en zijn succesvolle carrière bij clubs als Manchester United en Real Madrid. Simons hoopt ooit in de voetsporen van Van Nistelrooij te treden en net zo’n impact te hebben op het voetbal.

Hoewel Simons nu zijn carrière voortzet bij RB Leipzig, blijft zijn liefde voor PSV en zijn bewondering voor Ruud van Nistelrooij onveranderd. Hij sluit zijn videoboodschap af met de belofte dat hij altijd een supporter van PSV zal blijven en dat hij hoopt ooit terug te keren naar de club waar het allemaal begon.

De videoboodschap van Xavi Simons is een hartverwarmend gebaar naar de PSV-supporters en een eerbetoon aan de club en de legendarische voetballer Ruud van Nistelrooij. Het laat zien dat zelfs wanneer spelers verder gaan in hun carrière, ze hun roots en degenen die hen hebben geïnspireerd nooit zullen vergeten.

Champions League met RB Leipzig

Verder heeft Xavi zijn enthousiasme uitgesproken over zijn aanstaande avontuur in de Champions League met RB Leipzig. In een interview met de clubkanalen liet de jonge voetballer weten dat hij uitkijkt naar het spelen in een topcompetitie zoals de Bundesliga. Met zijn overstap naar RB Leipzig krijgt hij nu de kans om zijn talenten te laten zien op het hoogste Europese podium.

De 18-jarige middenvelder, is verheugd over de mogelijkheid om Champions League-voetbal te spelen. Hij ziet het als een geweldige kans om zichzelf verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Simons is vol lof over RB Leipzig en de Bundesliga, die bekend staat om zijn competitieve karakter en sterke teams. Hij is ervan overtuigd dat hij zichzelf kan verbeteren door te spelen tegen en samen te werken met enkele van de beste spelers ter wereld.

Naast zijn enthousiasme over de competitie, kijkt Simons ook uit naar het spelen onder de vleugels van RB Leipzig-coach Jesse Marsch. Hij prijst de coach om zijn visie en zijn vermogen om jonge spelers te ontwikkelen. Simons gelooft dat Marsch hem kan helpen om zijn potentieel volledig te benutten.

Met zijn overstap naar RB Leipzig hoopt Simons niet alleen zijn eigen carrière naar een hoger niveau te tillen, maar ook bij te dragen aan het succes van het team. Hij is vastbesloten om alles te geven en zijn steentje bij te dragen aan de jacht op prijzen, zowel nationaal als internationaal.

Al met al is Xavi Simons verheugd over zijn nieuwe avontuur bij RB Leipzig en kijkt hij uit naar het spelen van Champions League-voetbal in de Bundesliga. Met zijn talent, ambitie en de steun van zijn nieuwe club hoopt hij zijn stempel te drukken op het Europese voetbal en zijn dromen waar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *