Arsen Zakharyan lijkt niet naar Feyenoord te gaan

arne-slot

Volgens Russische media is de kans klein dat Arsen Zakharyan de overstap maakt naar Feyenoord. Dinamo Moskou zou niet tevreden zijn met het bod van de Rotterdammers, dat naar verluidt rond de acht miljoen euro ligt.

Zakharyan, een 22-jarige Russische middenvelder, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij Dinamo Moskou. Feyenoord was een van de clubs die interesse toonde in de jonge talentvolle speler.

De Rotterdammers deden naar verluidt een bod van ongeveer acht miljoen euro op Zakharyan, maar dit werd door Dinamo Moskou afgewezen. De Russische club lijkt niet bereid te zijn om hun veelbelovende middenvelder te laten gaan voor dat bedrag.

Het is nog onduidelijk of Feyenoord bereid is om hun bod te verhogen om Zakharyan binnen te halen. De club heeft in het verleden laten zien dat ze bereid zijn om te investeren in talentvolle spelers, maar het is afwachten of ze bereid zijn om verder te gaan dan het oorspronkelijke bod.

Als Feyenoord er niet in slaagt om Zakharyan aan te trekken, zullen ze op zoek moeten gaan naar alternatieve opties om hun middenveld te versterken. Het is belangrijk voor de club om een speler te vinden die kan bijdragen aan het team en de ambities van Feyenoord kan helpen verwezenlijken.

De situatie rondom Zakharyan blijft voorlopig onzeker, maar het is duidelijk dat Feyenoord geïnteresseerd is in de jonge Russische middenvelder. Het is afwachten of de club in staat zal zijn om een overeenkomst te bereiken met Dinamo Moskou en Zakharyan naar Nederland te halen.

De komende weken zullen cruciaal zijn voor Feyenoord en Zakharyan, aangezien de transferdeadline nadert. Fans van de club zullen gespannen afwachten om te zien of hun geliefde club erin slaagt om deze veelbelovende speler aan te trekken en hun team te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *