Feyenoord ontvangt derde bod van Rangers voor Danilo

danilo

Feyenoord heeft donderdag een derde bod ontvangen van Rangers voor de Braziliaanse spits Danilo. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Schotse recordkampioen bereid is om een transfersom van maximaal zes miljoen euro te betalen, inclusief bonussen.

De interesse van Rangers in Danilo is niet nieuw. Eerder deze zomer bracht de Schotse club al twee eerdere biedingen uit, maar beide werden door Feyenoord afgewezen. Nu lijkt Rangers echter vastberaden om de aanvaller binnen te halen en heeft het een verbeterd bod uitgebracht.

De transfersom van zes miljoen euro is een aanzienlijk bedrag voor Feyenoord, vooral gezien het feit dat Danilo nog maar één seizoen bij de club heeft gespeeld. De Braziliaanse spits kwam vorig jaar over van het Portugese SC Braga en wist in zijn debuutseizoen indruk te maken met 17 doelpunten in 37 wedstrijden.

Hoewel Feyenoord financieel gebaat zou zijn bij het accepteren van het bod, zal het verlies van Danilo een grote aderlating zijn voor de club. De 22-jarige spits heeft zich snel ontwikkeld tot een belangrijke speler in het team en zijn doelpunten hebben vaak het verschil gemaakt in wedstrijden.

De beslissing om al dan niet in te gaan op het bod van Rangers ligt nu bij Feyenoord. De club zal moeten afwegen of het financiële voordeel opweegt tegen het sportieve verlies. Daarnaast zal ook Danilo zelf een rol spelen in de beslissing, aangezien hij mogelijk geïnteresseerd is in een overstap naar de Schotse competitie.

Als Feyenoord besluit om het bod te accepteren, zal het op zoek moeten naar een vervanger voor Danilo. Het vinden van een spits van vergelijkbare kwaliteit zal echter een uitdaging zijn, gezien het beperkte budget van de club.

Al met al staat Feyenoord voor een lastige keuze. Het accepteren van het bod van Rangers zou financieel gunstig kunnen zijn, maar het verlies van Danilo zou een grote impact hebben op het team. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het bepalen van de toekomst van de Braziliaanse spits en Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *