De tien spelers die het meest in waarde zijn gestegen volgens Transfermarkt.nl

transfermarkt

1. Erling Haaland

Erling Haaland, de jonge Noorse spits van Borussia Dortmund, is de speler die het meest in waarde is gestegen volgens Transfermarkt.nl. Met zijn indrukwekkende prestaties en doelpuntenaantal heeft hij de aandacht getrokken van topclubs over de hele wereld. Zijn transferwaarde is gestegen van €40 miljoen naar €100 miljoen, een stijging van maar liefst 150%.

2. Jadon Sancho

Jadon Sancho, ook van Borussia Dortmund, staat op de tweede plaats in de lijst van spelers die het meest in waarde zijn gestegen. De Engelse aanvaller heeft zich ontwikkeld tot een van de meest begeerde spelers in Europa. Zijn transferwaarde is gestegen van €100 miljoen naar €120 miljoen, een stijging van 20%.

3. Mason Mount

Mason Mount, de jonge Engelse middenvelder van Chelsea, heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Zijn prestaties hebben ervoor gezorgd dat zijn transferwaarde is gestegen van €40 miljoen naar €70 miljoen, een stijging van 75%. Clubs zullen zeker geïnteresseerd zijn in het aantrekken van deze veelbelovende speler.

4. Phil Foden

Phil Foden, de talentvolle Engelse middenvelder van Manchester City, heeft ook een grote sprong gemaakt in transferwaarde. Zijn uitstekende spel en groeiende reputatie hebben ervoor gezorgd dat zijn waarde is gestegen van €60 miljoen naar €80 miljoen, een stijging van 33%.

5. Bukayo Saka

Bukayo Saka, de jonge Engelse aanvaller van Arsenal, heeft veel indruk gemaakt met zijn optredens op het veld. Zijn veelzijdigheid en technische vaardigheden hebben ervoor gezorgd dat zijn transferwaarde is gestegen van €30 miljoen naar €60 miljoen, een stijging van 100%.

6. Pedri

Pedri, de Spaanse middenvelder van FC Barcelona, heeft zich snel ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende jonge spelers in Europa. Zijn transferwaarde is gestegen van €20 miljoen naar €60 miljoen, een stijging van 200%. Clubs zullen zeker aandacht hebben voor deze getalenteerde speler.

7. João Cancelo

João Cancelo, de Portugese verdediger van Manchester City, heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Zijn sterke optredens hebben ervoor gezorgd dat zijn transferwaarde is gestegen van €50 miljoen naar €70 miljoen, een stijging van 40%. Clubs zullen geïnteresseerd zijn in het aantrekken van deze betrouwbare verdediger.

8. Diogo Jota

Diogo Jota, de Portugese aanvaller van Liverpool, heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team. Zijn transferwaarde is gestegen van €40 miljoen naar €60 miljoen, een stijging van 50%. Met zijn doelpunten en snelheid zal hij zeker de interesse wekken van andere clubs.

9. Ansu Fati

Ansu Fati, de jonge Spaanse aanvaller van FC Barcelona, heeft veel indruk gemaakt met zijn optredens op het veld. Ondanks zijn blessure heeft zijn potentieel ervoor gezorgd dat zijn transferwaarde is gestegen van €80 miljoen naar €100 miljoen, een stijging van 25%. Clubs zullen zeker geïnteresseerd zijn in het aantrekken van deze veelbelovende speler.

10. Bruno Fernandes

Bruno Fernandes, de Portugese middenvelder van Manchester United, heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Zijn doelpunten en assists hebben ervoor gezorgd dat zijn transferwaarde is gestegen van €80 miljoen naar €90 miljoen, een stijging van 12,5%. Clubs zullen geïnteresseerd zijn in het aantrekken van deze creatieve spelmaker.

Deze tien spelers hebben allemaal indruk gemaakt met hun prestaties op het veld en hebben daardoor hun transferwaarde aanzienlijk zien stijgen. Clubs zullen zeker geïnteresseerd zijn in het aantrekken van deze getalenteerde spelers, maar het zal niet goedkoop zijn om ze binnen te halen. Het is interessant om te zien hoe hun carrières zich verder zullen ontwikkelen en of ze hun waarde kunnen behouden of zelfs nog verder kunnen laten stijgen.

Bekijk de waarde van alle spelers op transfermarkt.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *