Dennis te Kloese bevestigt dat Santiago Gimenez bij Feyenoord blijft

dennis

Technisch directeur Dennis te Kloese heeft bevestigd dat de Mexicaanse spits Santiago Gimenez komend seizoen bij Feyenoord zal blijven, ondanks interesse van onder andere Benfica. Te Kloese is erg duidelijk over de toekomst van de talentvolle voetballer en heeft aangegeven dat hij een belangrijke rol zal spelen in het team.

Gimenez heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij Feyenoord. Met zijn doelpunten en technische vaardigheden heeft hij laten zien dat hij een veelbelovend talent is. Dit heeft geleid tot speculaties over een mogelijke transfer naar het buitenland.

Echter, Te Kloese heeft de geruchten de kop in gedrukt en benadrukt dat Gimenez een belangrijk onderdeel is van de plannen van Feyenoord voor het komende seizoen. Hij gelooft dat de jonge spits nog veel kan groeien en zich verder kan ontwikkelen binnen de club.

De technisch directeur is vol vertrouwen in de kwaliteiten van Gimenez en ziet hem als een waardevolle aanwinst voor het team. Hij is ervan overtuigd dat de spits zijn potentieel kan waarmaken en een belangrijke bijdrage kan leveren aan de successen van Feyenoord.

Gimenez zelf is ook blij met de beslissing om bij Feyenoord te blijven. Hij voelt zich gewaardeerd en gesteund door de club en is vastbesloten om zijn best te doen en zijn talent verder te ontwikkelen. Hij is dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen en kijkt uit naar het komende seizoen.

Met de bevestiging dat Gimenez bij Feyenoord blijft, kunnen de fans van de club opgelucht ademhalen. Ze kunnen uitkijken naar een seizoen waarin de jonge spits zijn kwaliteiten kan laten zien en mogelijk voor nog meer successen kan zorgen.

Al met al is het duidelijk dat Santiago Gimenez komend seizoen bij Feyenoord zal blijven. De technisch directeur heeft bevestigd dat hij een belangrijke rol zal spelen in het team en gelooft in zijn potentieel. De fans kunnen uitkijken naar een spannend seizoen waarin Gimenez zijn talent verder kan ontwikkelen en mogelijk voor successen kan zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *