Kylian Mbappé krijgt contract van €1 Miljard aangeboden

kylian-mbappe

Kylian Mbappé krijgt een recordbrekend levenslang contract van €1 Miljard aangeboden bij PSG.

In een verbluffende zet om hun sterspeler te behouden, heeft Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé een levenslang contract aangeboden ter waarde van €1 miljard ($1,1 miljard). Het contract zou doorlopen tot Mbappé 34 jaar oud is en is het hoogste ooit aangeboden in de geschiedenis van het voetbal.

De Franse aanvaller, die sinds zijn aansluiting bij de club in 2017 een sleutelspeler is geweest voor PSG, is al enkele jaren onderwerp van transfergeruchten. Zijn huidige contract bij PSG loopt af in de zomer van 2024, en de club heeft duidelijk gemaakt dat ze willen dat hij óf zijn contract verlengt óf deze zomer vertrekt, zodat PSG nog een transfersom kan vragen.

Volgens The Real Champs is Mbappé, een fan van Cristiano Ronaldo en Real Madrid, altijd al voorbestemd om een overstap te maken naar Santiago Bernabeu. Echter, het voorgestelde contract van PSG zou een toekomstige transfer naar Real Madrid vrijwel onmogelijk kunnen maken.

Kylian-Mbappé

Het ongekende aanbod komt terwijl PSG ernaar streeft de toekomst van Mbappé veilig te stellen, die in de afgelopen jaren een sleutelrol heeft gespeeld in het succes van de club. De 24-jarige aanvaller heeft PSG geholpen bij het winnen van drie Ligue 1-titels en het bereiken van de finale van de UEFA Champions League.

Het 10-jarige contract heeft een waarde van €1 miljard, een bedrag dat Mbappé één van de best betaalde atleten ter wereld zou maken. Het contract zou Mbappé voor het grootste deel van zijn carrière aan PSG binden en daarmee effectief speculaties over een mogelijke overstap naar Real Madrid of andere topclubs in Europa beëindigen.

Ondanks het lucratieve aanbod moet nog blijken of Mbappé het contract zal accepteren. De Franse international heeft eerder de wens geuit om voor Real Madrid te spelen, en de Spaanse club heeft sterke interesse getoond om hem te contracteren.

Het Mbappé transferdrama heeft in de loop der jaren vele wendingen gekend, en het laatste aanbod van PSG voegt nog een extra laag spanning toe aan het voortdurende verhaal. Terwijl de zomerse transferperiode voortduurt, zullen voetbalfans over de hele wereld nauwlettend in de gaten houden waar de toekomst van Mbappé ligt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *