Feyenoord geïnteresseerd in Ayase Ueda volgens Cercle Brugge-directeur

ayase

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op de Japanse voetballer Ayase Ueda, zo meldt Cercle Brugge-directeur Carlos Avina aan Het Laatste Nieuws. De Rotterdamse club is geïnteresseerd in het aantrekken van de talentvolle verdediger, die momenteel speelt voor Cercle Brugge in de Belgische Jupiler Pro League.

Ueda, 23 jaar oud, heeft indruk gemaakt met zijn sterke prestaties in de Belgische competitie. Zijn snelheid, technische vaardigheden en vermogen om zowel als centrale verdediger en als rechtsback te spelen, hebben de aandacht getrokken van Feyenoord. De club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team.

Carlos Avina, de directeur van Cercle Brugge, bevestigt de interesse van Feyenoord in Ueda. Hij benadrukt echter dat er nog geen officieel bod is gedaan. Avina zegt: “Feyenoord heeft interesse getoond in Ayase Ueda, maar er is nog geen concrete overeenkomst bereikt. We zijn in gesprek met Feyenoord en zullen zien hoe de situatie zich ontwikkelt.”

De mogelijke transfer van Ueda naar Feyenoord zou een grote stap vooruit zijn in zijn carrière. Hij zou de kans krijgen om te spelen voor een van de grootste clubs in Nederland en deel uit te maken van een team dat regelmatig strijdt om de titel in de Eredivisie.

Daarnaast zou de overgang naar Feyenoord ook betekenen dat Ueda kan spelen in Europese competities, zoals de UEFA Champions League of de UEFA Europa League. Dit zou hem de mogelijkheid bieden om zichzelf verder te ontwikkelen en zijn vaardigheden op het hoogste niveau te tonen.

De interesse van Feyenoord in Ueda is ook een teken van de groeiende aandacht voor Japanse spelers in het Europese voetbal. Steeds meer Japanse voetballers maken de overstap naar Europese clubs en laten zien dat ze van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ueda zou zich kunnen aansluiten bij een groeiende groep Japanse spelers die succesvol zijn in Europa.

Al met al lijkt de interesse van Feyenoord in Ayase Ueda een veelbelovende ontwikkeling voor zowel de speler als de club. Het zou een spannende nieuwe stap kunnen zijn in de carrière van Ueda en een versterking voor Feyenoord, dat op zoek is naar talentvolle spelers om het team te versterken en te strijden om prijzen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *