Neymar over de overstap van Messi naar Inter Miami

messi-neymar

Neymar heeft over de overstap van Lionel Messi naar Inter Miami het volgende te zeggen: “Hij zal een compleet ander leven leiden” Neymar zei dat Messi’s beslissing om bij Inter Miami te tekenen de juiste was, omdat hij en zijn familie het moeilijk hadden in Parijs.

De positieve relatie die Neymar en Lionel Messi hadden tijdens hun tijd bij Barcelona, zette zich voort tijdens de periode van de Argentijnse ster bij PSG, een tijdperk dat een paar weken geleden eindigde na de verhuizing van de wereldkampioen naar Inter Miami in de MLS.

In een interview met YouTube-maker Casimiro Miguel sprak de Braziliaanse aanvaller over Messi’s beslissing om bij Inter Miami te tekenen en zijn redenering achter het beëindigen van zijn tijd in het Europese voetbal bij PSG.

Messi’s familie “Had het moeilijk gedurende de twee jaar bij PSG”

Neymar zei dat hij dankzij de goede relatie die hij heeft met Messi, op de hoogte was van de beslissing van de Argentijn voordat het bekend werd gemaakt aan anderen. Messi, die nu een nieuw avontuur gaat beginnen in de Verenigde Staten, kreeg veel lof van Neymar, die goede dingen verwachtte van de speler in een totaal andere omgeving dan die in Parijs, en hij gaf daarmee aan dat de Argentijn en zijn familie het niet helemaal naar hun zin hadden in de Franse hoofdstad.

“Messi heeft al alles gewonnen. Zijn familie werd sterk beïnvloed gedurende de laatste twee jaar bij PSG. Ik begrijp hem, hij is naar een plek gegaan waar hij hartelijk ontvangen zal worden. Hij zal een compleet ander leven leiden. Zijn familie zal zich heel goed voelen in Miami,” legde Neymar uit.

Neymar betreurt dat hij de Champions League niet heeft gewonnen met Messi bij PSG

Aan de andere kant betreurde Neymar het feit dat hij er niet in slaagde om samen met Messi de Champions League te winnen bij PSG, maar benadrukte dat de beslissing van de Argentijn om voor Inter Miami te spelen de juiste was voor hem en zijn familie.

“Het was een goede keuze. Het waren moeilijke jaren voor ons samen. We hebben het geprobeerd, maar helaas werkte het deze keer niet,” voegde hij eraan toe.

Tot slot zei Neymar dat hij dankbaar was dat hij samen met Messi en Mbappé het aanvalsduo van PSG kon vormen, waarbij Mbappé nog steeds zijn teamgenoot is bij Paris Saint Germanl, hoewel hij benadrukte dat de drie niet helemaal goed bij elkaar pasten om het belangrijkste doel van de club te bereiken: het winnen van de Champions League.

Messi, Neymar en Mbappé ‘pasten niet goed bij elkaar’

psg

“We hadden een zeer sterk team. Messi, Mbappé en ik behoren tot de besten ter wereld. We wisten het, maar helaas pasten we niet goed bij elkaar. Het werkte niet voor ons,” gaf hij toe.

Neymar benadrukte dat de intentie van het trio was om “alles te winnen”, maar dat “voetbal soms niet juist is, niet eerlijk”, verklaarde hij.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *