Santiago Giménez heeft de clubs voor het uitzoeken

giminez

Santiago Giménez lijkt veel clubs geïnteresseerd te hebben. De Portugese club Benfica heeft zich nu ook aangesloten bij de lange lijst van clubs die naar verluidt geïnteresseerd zijn in het aantrekken van de El Tri- en Feyenoord-aanvaller, Santiago Giménez.

Volgens de Portugese krant Récord heeft de ploeg onder leiding van Roger Schmidt de aanvaller van Feyenoord hoog op hun lijst staan van kandidaten om het team te versterken voor het volgende seizoen. De interesse van de Portugese club in Giménez komt door de sterke mogelijkheid dat Gonçalo Ramos het team tijdens de zomerse transferperiode zal verlaten.

Waar zal Gonçalo Ramos naartoe gaan?

Ramos is in verband gebracht met verschillende clubs, waaronder Real Madrid, maar de concrete interesse komt naar verluidt uit de Premier League. Santiago Giménez wordt door Benfica gezien als de perfecte vervanger voor de aanvaller die Cristiano Ronaldo buiten de selectie van Portugal hield tijdens het Wereldkampioenschap 2022 in Qatar.

Schmidt weet al hoe het is om met Mexicaanse voetballers te werken, nadat hij Javier Hernández begeleidde tijdens zijn tijd bij Bayer Leverkusen in de Bundesliga.

Ook Spurs geïnteresseerd in Giménez

Maar ook Tottenham Hotspur wordt genoemd als een mogelijke bestemming voor Santiago Giménez; de 22-jarige spits van Feyenoord is een belangrijke speler geweest voor het nationale Mexicaanse team tijdens hun recente opleving onder de nieuwe manager Jaime Lozano, en scoorde het enige doelpunt in de finale van de Gold Cup, waarbij Panama in de finale werd verslagen.

Het mediakanaal Jóvenes Futbolistas MX meldde dat, gezien de grote mogelijkheid dat Spurs-spits Harry Kane zijn biezen pakt op zoek naar prijzen, de Londense club de Mexicaanse aanvaller als één van hun mogelijke opties heeft om de vertrekkende doelpuntenmaker te vervangen.

Number1 Voetbalreizen - De specialist in voetbalreizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *