Timo Baumgartl op weg naar vertrek bij PSV

timo

De toekomst van Timo Baumgartl bij PSV lijkt onzeker te zijn, aangezien de verdediger op weg is naar een vertrek bij de club. Baumgartl is naar verluidt rond met Schalke 04 en zal zaterdagmiddag niet in actie komen tegen FC Augsburg.

Baumgartl, een 25-jarige Duitse verdediger, kwam in de zomer van 2019 naar PSV vanuit VfB Stuttgart. Hij werd gezien als een veelbelovende aanwinst voor de club, maar slaagde er niet in om zijn stempel te drukken in het team. Dit seizoen heeft hij slechts zeven wedstrijden gespeeld in de Eredivisie.

De interesse van Schalke 04 in Baumgartl komt niet als een verrassing. De Duitse club bevindt zich momenteel in de 2. Bundesliga na de degradatie uit de Bundesliga vorig seizoen. Ze zijn op zoek naar versterkingen om terug te keren naar de hoogste divisie en Baumgartl wordt gezien als een geschikte kandidaat.

Hoewel Baumgartl niet heeft kunnen voldoen aan de verwachtingen bij PSV, heeft hij nog steeds potentieel. Hij heeft ervaring op het hoogste niveau in Duitsland en kan een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Schalke 04. Bovendien kan een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging hem helpen om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Voor PSV betekent het vertrek van Baumgartl dat ze op zoek moeten naar een vervanger. De club zal waarschijnlijk op zoek gaan naar een nieuwe verdediger om de leegte op te vullen die Baumgartl achterlaat. Het is belangrijk voor PSV om een sterke verdediging te behouden, aangezien ze strijden om een hoge positie in de Eredivisie.

Al met al lijkt het erop dat Timo Baumgartl zijn tijd bij PSV zal beëindigen en een nieuwe uitdaging zal aangaan bij Schalke 04. Het is een spannende stap voor de verdediger, die de kans krijgt om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn carrière een nieuwe impuls te geven. Voor PSV betekent het vertrek van Baumgartl dat ze op zoek moeten naar een geschikte vervanger om hun verdediging te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *