Calvin Stengs naar Feyenoord

calvin

Feyenoord en Calvin Stengs hebben een akkoord bereikt. De speler, die in 2019 zijn debuut maakt voor het Nederlands voetbalelftal zal binnenkort een contract tekenen voor een periode van vier seizoenen, zo meldt De Telegraaf.

Stengs heeft nu nog een contract bij OGC Nice, waar hij twee jaar geleden naartoe van AZ, toen Arne Slot nog de trainer was. De hereniging tussen de speler en de trainer lijkt nu slechts een kwestie van tijd te zijn.

In eerste instantie leek het erop dat Stengs op weg was naar Royal Antwerp FC, waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde. Maar trainer Slot heeft Stengs weten te overtuigen met het verhaal over de ambities van Feyenoord en hoe de club de volgende stap wil zetten. Hierdoor was Feyenoord sneller en doortastender dan de Belgische club.

Stengs zal een contract tekenen dat hem tot 2027 aan Feyenoord verbindt. Royal Antwerp FC worstelde met de salariseisen van Stengs, die naar verluidt een bruto jaarsalaris van 2,5 miljoen euro wilde. Nadat Feyenoord zich zondag ook meldde, leek Antwerp uiteindelijk wel bereid om in te stemmen met de eisen, maar dat was te laat. De overgang van de middenvelder naar Rotterdam lijkt nu een beklonken zaak.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *