Burnley verwelkomt nieuwe speler met creatieve presentatie

burnley

Burnley FC heeft dinsdag een nieuwe speler mogen verwelkomen en het media-team heeft opnieuw laten zien hoe creatief ze zijn. De nieuwste aanwinst, Luca Koleosho, werd op een unieke manier gepresenteerd door hem te monteren in een scène uit de bekende klassieke film “The Italian Job”.

De video, gedeeld op de officiële sociale mediakanalen van Burnley, begint met een spannende achtervolgingsscène uit de film. Terwijl de auto’s door de straten van Turijn racen, wordt de camera gericht op een van de auto’s waarin Koleosho zit. De tekst “Introducing Luca Koleosho” verschijnt op het scherm, waardoor de kijkers meteen weten dat dit de nieuwe aanwinst van Burnley is.

De montage is naadloos gedaan, waarbij de beelden van de film perfect samenvloeien met de beelden van Koleosho. Het media-team heeft duidelijk veel aandacht besteed aan de details, waardoor het lijkt alsof Koleosho daadwerkelijk deel uitmaakt van de film. Dit zorgt voor een unieke en opwindende presentatie van de nieuwe speler.

Dit is niet de eerste keer dat het media-team van Burnley opvalt met hun creatieve presentaties. Eerder hebben ze spelers opgenomen in scènes uit andere bekende films, waaronder “The Matrix” en “James Bond”. Deze originele presentaties hebben veel lof ontvangen van fans en de voetbalgemeenschap in het algemeen.

Deze creatieve benadering van het aankondigen van nieuwe spelers laat zien dat Burnley niet alleen op het veld innovatief is, maar ook buiten het veld. Het media-team heeft een unieke manier gevonden om de aandacht te trekken en de fans enthousiast te maken over de nieuwe aanwinsten van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *