Feyenoord overweegt Myron Boadu als vervanger voor vertrekkende Danilo

myron

Volgens het Algemeen Dagblad is Feyenoord van plan om Danilo naar Rangers FC te laten vertrekken en overweegt de club om Myron Boadu als mogelijke vervanger aan te trekken. Boadu heeft eerder samengewerkt met Feyenoord’s nieuwe trainer Arne Slot tijdens zijn tijd bij AZ.

De 20-jarige Danilo, die afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Twente speelde, lijkt op weg te zijn naar Rangers FC. Feyenoord ziet in Boadu een geschikte kandidaat om het vertrek van Danilo op te vangen. Boadu heeft al ervaring in de Eredivisie en heeft bewezen een getalenteerde spits te zijn.

Boadu heeft een succesvolle periode gehad bij AZ, waar hij onder leiding van Arne Slot heeft gespeeld. Slot is onlangs aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord en heeft mogelijk interesse in het herenigen met Boadu. De jonge spits heeft in het verleden laten zien dat hij over veel potentieel en doelpuntenkracht beschikt.

Hoewel Feyenoord nog geen officieel bod heeft uitgebracht op Boadu, wordt er verwacht dat de club binnenkort contact zal opnemen met AZ om de mogelijkheden te bespreken. Boadu zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Feyenoord, aangezien de club op zoek is naar versterkingen in de aanvalslinie.

De mogelijke komst van Boadu naar Feyenoord zou een interessante ontwikkeling zijn voor zowel de club als de speler zelf. Boadu zou de kans krijgen om onder Slot verder te groeien en zich te ontwikkelen als spits, terwijl Feyenoord een getalenteerde aanvaller aan het team zou toevoegen.

Al met al lijkt het erop dat Feyenoord serieus overweegt om Boadu aan te trekken als vervanger voor Danilo. De club zal naar verwachting binnenkort stappen ondernemen om de mogelijkheden te verkennen en te onderhandelen met AZ. Het is afwachten of Boadu openstaat voor een overstap naar Feyenoord en of de clubs tot een akkoord kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *