Feyenoord verhuurt Tidjany Touré aan Gil Vicente FC

feyenoord

Feyenoord heeft aangekondigd dat Tidjany Touré komend seizoen wordt verhuurd aan Gil Vicente FC uit Portugal. De 21-jarige aanvaller, die tot nu toe voornamelijk speelde voor het beloftenelftal en het eerste team van FC Dordrecht, heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord.

Touré, geboren op 2 januari 2000, begon zijn carrière bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij maakte indruk met zijn talent en werd al snel opgemerkt door FC Dordrecht, waar hij zijn professionele debuut maakte. Hoewel hij nog jong is, heeft Touré al laten zien dat hij veel potentie heeft als aanvaller.

De beslissing om Touré te verhuren aan Gil Vicente FC is een strategische zet van Feyenoord. Door hem ervaring op te laten doen in een andere competitie, kan hij zich verder ontwikkelen als speler. Gil Vicente FC is een club die uitkomt in de Primeira Liga, de hoogste divisie van het Portugese voetbal. Dit biedt Touré de kans om te spelen tegen sterke tegenstanders en zijn vaardigheden te verbeteren.

De verhuurperiode van Touré aan Gil Vicente FC zal hem ook de mogelijkheid geven om meer speeltijd te krijgen. Bij Feyenoord had hij tot nu toe beperkte kansen om zich te bewijzen in het eerste team, vanwege de concurrentie van ervaren spelers. Door naar Gil Vicente FC te gaan, kan hij regelmatig spelen en zijn spel verder ontwikkelen.

Feyenoord heeft vertrouwen in de toekomst van Touré en heeft hem daarom een contract gegeven tot medio 2025. Dit laat zien dat de club gelooft in zijn potentieel en hem de kans wil geven om te groeien. Door hem te verhuren aan Gil Vicente FC, hoopt Feyenoord dat Touré zich kan ontwikkelen tot een nog betere speler en in de toekomst een waardevolle bijdrage kan leveren aan het eerste team.

Al met al is de verhuur van Tidjany Touré aan Gil Vicente FC een belangrijke stap in zijn carrière. Het stelt hem in staat om ervaring op te doen in een andere competitie en zijn spel verder te verbeteren. Feyenoord heeft vertrouwen in zijn potentieel en kijkt uit naar zijn ontwikkeling tijdens zijn verblijf bij Gil Vicente FC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *