Atalanta Bergamo en Manchester United dichtbij akkoord over transfer van Rasmus Højlund

manchester

Volgens de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio zijn Atalanta Bergamo en Manchester United in gesprek om een deal te sluiten over de transfer van de 20-jarige Rasmus Højlund. Beide clubs zijn optimistisch dat ze komend weekend tot een overeenkomst kunnen komen.

De Italiaanse club Atalanta Bergamo heeft interesse getoond in de jonge Deense middenvelder en is bereid om een aanzienlijk bedrag te betalen om hem aan hun selectie toe te voegen. Hoewel de exacte bedragen niet bekend zijn, meldt Di Marzio dat het door Atalanta gewenste bedrag dichtbij komt bij wat Manchester United voor Højlund vraagt.

Rasmus Højlund, die momenteel speelt voor de jeugdopleiding van Manchester United, wordt gezien als een veelbelovend talent. Hij heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa. Atalanta Bergamo is vastbesloten om hem aan te trekken en ziet hem als een waardevolle aanwinst voor hun team.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, zijn beide clubs optimistisch dat ze snel tot een akkoord kunnen komen. De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium en er wordt verwacht dat er komend weekend een deal kan worden gesloten.

Als de transfer doorgaat, zal Rasmus Højlund de overstap maken van de jeugdopleiding van Manchester United naar Atalanta Bergamo. Dit zal hem de kans geven om zich verder te ontwikkelen en ervaring op te doen op het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal.

De transfer van Rasmus Højlund zal naar verwachting veel aandacht trekken, gezien zijn potentieel en de interesse van meerdere clubs. Zowel Atalanta Bergamo als Manchester United hopen dat de deal snel kan worden afgerond, zodat Højlund zich kan aansluiten bij zijn nieuwe club en zijn carrière kan voortzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *