Sampdoria blijft hopen op Xavier Mbuyamba

Xavier-Mbuyamba

Sampdoria blijft vasthouden aan de hoop om Xavier Mbuyamba aan te trekken, ondanks eerdere mislukte pogingen. De Serie B-ploeg heeft een verbeterd bod uitgebracht aan FC Volendam en blijft vastberaden om de verdediger binnen te halen.

De Italiaanse club heeft al eerder interesse getoond in Mbuyamba, maar slaagde er niet in om tot een overeenkomst te komen met FC Volendam. Desondanks heeft Sampdoria nu een nieuw bod uitgebracht, in de hoop dat dit de deal zal bespoedigen.

Xavier Mbuyamba, een jonge en veelbelovende verdediger, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij FC Volendam. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder Sampdoria.

De Serie B-ploeg ziet in Mbuyamba een waardevolle aanwinst voor hun verdediging en is vastbesloten om hem naar Italië te halen. Het verbeterde bod dat ze hebben uitgebracht, laat zien dat ze serieus zijn in hun streven om de jonge verdediger aan te trekken.

Hoewel FC Volendam nog geen officiële reactie heeft gegeven op het nieuwe bod, hoopt Sampdoria dat het genoeg zal zijn om de deal te sluiten. Ze zijn bereid om te onderhandelen en eventueel verdere verbeteringen aan te brengen in het bod, om zo de kans op succes te vergroten.

De komst van Xavier Mbuyamba naar Sampdoria zou een belangrijke stap zijn voor de jonge verdediger in zijn carrière. Het zou hem de kans geven om zich verder te ontwikkelen op een hoger niveau en zijn talenten te tonen aan een breder publiek.

De Serie B-ploeg blijft optimistisch en vastberaden in hun streven naar Mbuyamba. Ze hopen dat hun verbeterde bod en de mogelijkheid om bij Sampdoria te spelen, de doorslag zullen geven en dat ze binnenkort goed nieuws zullen ontvangen van FC Volendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder