FC Twente-directeur veroordeelt onacceptabel gedrag op tribunes

fctwente

Paul van der Kraan, algemeen directeur van FC Twente, heeft zijn afschuw uitgesproken over de recente incidenten op de tribunes van de Grolsch Veste. Hij benadrukt dat één specifiek moment heeft geleid tot een escalatie van de situatie.

Van der Kraan is geschokt door het gedrag van een groep supporters tijdens de laatste thuiswedstrijd van FC Twente. Hij noemt het gedrag onacceptabel en benadrukt dat dit soort taferelen niet thuishoren in het voetbal.

De algemeen directeur wijst één specifiek moment aan waarop de situatie escaleerde. Tijdens de wedstrijd werd er een spandoek ontvouwd met een beledigende tekst gericht aan de tegenstander. Dit zorgde voor een gespannen sfeer op de tribunes en leidde tot provocaties en confrontaties tussen verschillende groepen supporters.

Van der Kraan benadrukt dat FC Twente er alles aan doet om een veilige en gastvrije omgeving te creëren voor alle supporters. Hij betreurt het dat een kleine groep fans het voor de rest verpest en roept op tot respect en fatsoen op de tribunes.

De club zal samenwerken met de politie en andere betrokken partijen om de daders van het wangedrag op te sporen en passende maatregelen te nemen. Van der Kraan benadrukt dat de club streng zal optreden tegen de betrokkenen en hen de toegang tot het stadion kan ontzeggen.

FC Twente zal daarnaast extra veiligheidsmaatregelen treffen om herhaling van dit soort incidenten te voorkomen. Van der Kraan roept alle supporters op om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor een positieve en respectvolle sfeer in het stadion.

De algemeen directeur sluit af met de boodschap dat FC Twente een club is die staat voor sportiviteit, saamhorigheid en respect. Hij benadrukt dat het gedrag van een kleine groep supporters niet representatief is voor de club en dat FC Twente zich zal blijven inzetten voor een veilige en plezierige voetbalbeleving voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *