Pascal Struijk kan overstap maken naar Club Brugge

pascal

De Nederlandse voetballer Pascal Struijk zou de kans kunnen krijgen om dichter bij huis te gaan spelen. Club Brugge heeft concrete interesse getoond in de verdediger en hoopt dat de degradatie van zijn huidige club, Leeds United, een reden kan zijn voor Struijk om Engeland te verlaten.

Struijk, geboren in Nederland, begon zijn professionele carrière bij ADO Den Haag voordat hij in 2018 naar Leeds United verhuisde. Hij heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het team van Leeds, maar na de degradatie van de club uit de Premier League, kan hij openstaan voor een nieuwe uitdaging.

Club Brugge, een Belgische topclub, heeft interesse getoond in het aantrekken van Struijk. De club hoopt dat de mogelijkheid om dichter bij huis te spelen en de kans om in een competitieve competitie te spelen, aantrekkelijk genoeg zullen zijn voor de verdediger om de overstap te maken.

De mogelijke overstap naar Club Brugge zou Struijk de kans geven om zijn carrière voort te zetten in een nieuwe omgeving en mogelijk zijn internationale kansen te vergroten. Hoewel hij nog geen interlands heeft gespeeld voor het Nederlands elftal, zou een overstap naar een club als Club Brugge zijn kansen kunnen vergroten om opgemerkt te worden door de bondscoach.

De beslissing ligt nu bij Struijk zelf, die zal moeten afwegen of hij bereid is om Engeland te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Club Brugge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *