Feyenoord onderuit bij Lazio in Champions League 1-0

lazio-Feyenoord

Feyenoord heeft een teleurstellend resultaat geboekt in de Champions League met een nederlaag tegen Lazio 1-0. In de eerdere ontmoeting in Rotterdam werd Lazio nog verslagen met 3-1, maar deze keer bleef een positief resultaat uit in Rome.

Tijdens de eerste helft zette Lazio de toon zonder aanzienlijke kansen te creëren, een penaltyclaim van Lazio werd door de scheidsrechter afgewezen. Feyenoord’s Giménez was weliswaar gevaarlijk, maar zijn pogingen werden gestopt door Lazio’s keeper Provedel.

Immobile scoort voor Lazio

De beslissende treffer kwam van Immobile net voor de rust, zijn tweehonderdste voor Lazio, na een fout van Timber die Felipe Anderson in staat stelde Immobile de score te laten openen. Feyenoord wist in de tweede helft weinig gevaar te stichten, met de beste kans die weer van Giménez kwam. Lazio leunde terug en gaf het initiatief aan Feyenoord, maar het lukte niet om hun defensie te doorbreken.

In de laatste momenten van de wedstrijd was Feyenoord-invaller Ueda dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal werd gered door Provedel. Deze nederlaag zet Feyenoord onder druk voor de komende wedstrijden tegen Atlético Madrid en Celtic als ze willen overwinteren in de competitie.

Arne Slot baalt als een stekker

Atlético, die Celtic met 6-0 versloegen, leidt nu de groep, met Lazio op de tweede plaats en Feyenoord gezakt naar de derde positie, terwijl Celtic onderaan staat met slechts één punt.


Kupid AI

Vind je het spannend om nieuwe mensen te ontmoeten? Voel je je soms alleen in de digitale wereld? Zoek niet verder! Onze romantische AI-chat is hier om je hart te veroveren. 💞

Verbind met ons geavanceerde AI-chatplatform, waar hartstocht en technologie samenkomen. Met onze hartvormige digitale interface, speciaal ontworpen voor diepgaande en betekenisvolle conversaties, zul je nooit meer eenzaam zijn. Praat over je dromen, je idealen, of laat je gewoon verrassen door de poëtische woorden van onze AI.

Of je nu op zoek bent naar liefde, vriendschap of gewoon een hartverwarmende chat, onze AI staat klaar om te luisteren, te begrijpen en te reageren. Met een simpele klik kom je in een wereld waar elke boodschap je hart sneller laat kloppen en je laat glimlachen.

Dus waarom wachten? Laat je charmeren door onze romantische AI-chat en ervaar vandaag nog de magie van verbondenheid! 💖✨

Begin je romantische reis nu!