José Mourinho ontslagen bij AS Roma

Jose-Mourinho

José Mourinho is ontslagen als hoofdcoach van AS Roma. De club, die tegenstander is van Feyenoord in de Europa League, heeft besloten de Portugese trainer te ontslaan vanwege teleurstellende resultaten.

”We bedanken José namens ons allemaal bij AS Roma voor de passie en toewijding die hij heeft getoond sinds zijn komst naar de Giallorossi”, staat in een persbericht van AS Roma te lezen. ”We zullen altijd goede herinneringen bewaren aan zijn leiderschap, maar we geloven dat, in het belang van de club, onmiddellijke verandering nodig is.”

AS Roma heeft dit seizoen te kampen met teleurstellende resultaten en staat op dit moment op de negende plaats in de Serie A. Ze leden onlangs een 3-1 nederlaag tegen AC Milan. Bovendien werden ze vier dagen eerder uitgeschakeld in het bekertoernooi door rivaal SS Lazio.