Mourinho naar Al-Shabab

jose

Deze week heeft AS Roma afscheid genomen van José Mourinho, maar het lijkt erop dat de beroemde coach snel weer aan de slag kan. Volgens diverse bronnen heeft Mourinho de kans om zijn loopbaan voort te zetten bij Al-Shabab in Saoedi-Arabië.

Eerder aanbod

Eerder had hij al de mogelijkheid om naar Saoedi-Arabië te verhuizen, maar hij sloeg een aantrekkelijk aanbod af, met de intentie zijn contract bij Roma uit te zitten of zelfs te verlengen. Echter, deze week koos de leiding van de club ervoor om de samenwerking te beëindigen, waardoor Mourinho nu de mogelijkheid heeft om in de Saudi Pro League aan de slag te gaan.

Al in gesprek met Al-Shabab

Sky Italia meldt dat Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Mourinho, al in gesprek is met Al-Shabab, die op dit moment op de elfde plaats in de competitie staat. Bekende spelers bij deze club zijn Yannick Ferreira Carrasco, Romain Saïss en Éver Banega. Mourinho zou echter als voorwaarde stellen dat er meer bekende spelers aangetrokken worden voordat hij zich bij Al-Shabab aansluit. Het is interessant om te noteren dat Al-Shabab de voormalige club is van Marcel Keizer, die begin september al na een maand ontslagen werd.