Feyenoord doet openingsbod op Julián Carranza

Julian-Carranza

Feyenoord heeft een eerste bod uitgebracht op Julián Carranza, meldt 1908.nl. De club uit Rotterdam wil de Argentijnse aanvaller van Philadelphia Union voor een bescheiden bedrag overnemen.

De interesse van Feyenoord in Carranza is al geruime tijd bekend. De club is nu overgegaan tot concrete actie. Volgens het betrouwbare fanmedium zijn de onderhandelingen over een definitieve overgang in gang gezet. Carranza zou zelf in principe al akkoord zijn met de hoofdlijnen van de overeenkomst.

De potentiële overeenkomst wordt extra aantrekkelijk omdat Feyenoord mogelijk een minimale vergoeding hoeft te betalen, of Carranza zelfs kosteloos kan overnemen, aldus 1908.nl. Hierbij zou Philadelphia wel een aanzienlijk percentage van een toekomstige doorverkoop ontvangen.

Carranza wordt in Rotterdam gezien als concurrent voor Ayase Ueda en Santiago Gimenez. Laatstgenoemde zou mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld hebben, aangezien hij in verband wordt gebracht met meerdere topclubs in Europa en deel gaat nemen aan de Copa América.