Ajax spelers rijden nu BMW

Ajax-BMW

Vanaf dit seizoen rijden de spelers van Ajax in auto’s van BMW. Ajax had sinds 2009 een partnerschap met Mercedes-Benz, maar is nu overgestapt naar een andere speler uit het luxe segment van Duitse auto’s: BMW. Vandaag hebben spelers en stafleden van de Amsterdamse club hun nieuwe bolide opgehaald.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, legt op de clubsite de keuze voor BMW uit. Volgens hem wil Ajax zich onder andere richten op milieuvriendelijker rijden. “Met BMW hebben we een bekende internationale partner, en met Van Poelgeest hebben we een lokale partner die de juiste service kan bieden”, aldus Geelen.

ajax-bmw

“Dit partnerschap markeert ook het moment waarop ons mobiliteitsbeleid wordt aangepast”, vervolgt de commercieel directeur van Ajax. “We stimuleren en faciliteren hybride of elektrisch rijden en bieden meer flexibiliteit aan medewerkers.” Ajax en BMW slaan de handen ineen voor een periode van ten minste vier jaar. Het opvallende detail is dat aartsrivaal Feyenoord ook een partnerschap heeft met BMW.