Ajax-trainer Maurice Steijn vindt ontspanning bij oude club Sparta

Technisch directeur Gerard Nijkamp onthult in de podcast #DoneDeal van VoetbalPrimeur dat Ajax-trainer Maurice Steijn regelmatig ontspanning zoekt bij zijn oude club Sparta. Steijn, die in 2021 werd aangesteld als assistent-trainer bij Ajax, blijft betrokken bij Sparta en gebruikt de club als een plek om tot rust te komen.

Steijn heeft een lange geschiedenis bij Sparta, waar hij als speler en later als trainer actief was. Hij heeft een sterke band met de club en voelt zich er nog steeds thuis. Hoewel hij nu bij Ajax werkt, blijft hij nauw betrokken bij Sparta en maakt hij regelmatig tijd vrij om naar wedstrijden te gaan en de spelers te ondersteunen.

Volgens Nijkamp is het belangrijk voor Steijn om een plek te hebben waar hij kan ontspannen en even weg kan zijn van de drukte van het trainerschap bij Ajax. Sparta biedt hem die mogelijkheid en hij maakt er graag gebruik van. Het is een manier voor Steijn om verbonden te blijven met zijn roots en tegelijkertijd nieuwe energie op te doen.

De band tussen Steijn en Sparta is wederzijds. Sparta is trots op het feit dat een oud-speler en -trainer nu succesvol is bij een topclub als Ajax. Ze verwelkomen Steijn altijd met open armen en zijn aanwezigheid inspireert de spelers en het personeel van de club.

Hoewel Steijn nu bij Ajax werkt, sluit Nijkamp niet uit dat hij in de toekomst weer een rol kan spelen bij Sparta. Steijn heeft aangegeven dat hij altijd openstaat voor een terugkeer naar de club en dat hij graag betrokken blijft bij de ontwikkeling van het team.

Al met al laat het verhaal van Maurice Steijn zien dat het mogelijk is om trouw te blijven aan je roots, zelfs als je nieuwe kansen en uitdagingen aangaat. Steijn vindt ontspanning en inspiratie bij zijn oude club Sparta, terwijl hij tegelijkertijd zijn carrière bij Ajax voortzet. Het is een unieke situatie die laat zien dat loyaliteit en passie voor het spel altijd belangrijk blijven, ongeacht waar je bent in je carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *