Feyenoord en Ajax zijn in de race voor Omari Hutchinson

Omari-Hutchinson

Omari Hutchinson, 20 jaar oud, kan mogelijk zijn voetbalcarrière voortzetten bij Feyenoord of Ajax. De twee vooraanstaande Nederlandse clubs zijn hevig verwikkeld in een strijd om de handtekening van de Chelsea-aanvaller, die dit seizoen op huurbasis speelde bij Ipswich Town en hielp bij hun promotie naar de Premier League.

Feyenoord de beste papieren

Volgens Voetbal International, lijkt Feyenoord momenteel de beste kaarten te hebben om de twintigjarige rechtsbuiten binnen te halen. Hutchinson, die nog tot medio 2025 onder contract staat bij Chelsea, speelde dit seizoen 44 wedstrijden voor Ipswich Town in de Championship, waar hij tien doelpunten maakte en zes assists gaf, een cruciale bijdrage aan hun promotie.

Dubbele Nationaliteit

Met een geschatte marktwaarde van 4,5 miljoen euro, heeft Hutchinson zowel de Engelse als de Jamaicaanse nationaliteit. Naast zijn optredens in de Championship, speelde de getalenteerde vleugelspeler ook in twee FA Cup-wedstrijden en vier League Cup-duels, waarin hij een doelpunt maakte tegen Wolverhampton.

Chelsea FC staat open voor een verkoop van Hutchinson.

Feyenoord heeft zich al gemeld in Londen en heeft vernomen dat Chelsea bereid is tot een verkoop. De club uit Rotterdam hoopt Hutchinson te kunnen overtuigen met het vooruitzicht op minimaal acht Champions League-wedstrijden.


Ik ben 24 jaar of ouder