Geen concrete aanbiedingen voor André Onana, volgens sportief directeur van Internazionale

De geruchten over een mogelijke transfer van André Onana naar Manchester United zijn voorlopig nog niet aan de orde. Piero Ausilio, de sportief directeur van Internazionale, heeft verklaard dat de ontvangen aanbiedingen voor de doelman teleurstellend zijn.

De 25-jarige Onana staat al geruime tijd in de belangstelling van verschillende topclubs in Europa. Met zijn indrukwekkende prestaties bij Ajax heeft hij bewezen een betrouwbare en getalenteerde doelman te zijn. Manchester United werd genoemd als een mogelijke bestemming voor de Kameroense international, maar volgens Ausilio zijn er nog geen concrete aanbiedingen ontvangen.

Ausilio benadrukte dat Internazionale openstaat voor gesprekken over spelers, maar dat de ontvangen aanbiedingen niet aan de verwachtingen voldoen. Hij gaf aan dat de club vasthoudt aan de waarde die zij aan Onana toekennen en dat zij geen genoegen zullen nemen met minder. Dit betekent dat geïnteresseerde clubs met een aantrekkelijk bod zullen moeten komen om de onderhandelingen te starten.

De sportief directeur van Internazionale sprak ook zijn vertrouwen uit in Onana en zijn potentieel. Hij benadrukte dat de doelman een belangrijke rol speelt in het team en dat hij een waardevolle aanwinst is. Ausilio gaf aan dat de club er alles aan zal doen om Onana te behouden, tenzij er een buitengewoon aanbod wordt gedaan dat zowel financieel als sportief interessant is.

Hoewel de transfer van Onana naar Manchester United voorlopig nog niet aan de orde lijkt te zijn, blijft de interesse van andere clubs mogelijk bestaan. Het is afwachten of er in de toekomst alsnog concrete aanbiedingen zullen volgen en of Internazionale bereid zal zijn om te onderhandelen. Voor nu blijft Onana een gewaardeerde speler bij de Italiaanse club en zal hij zijn talenten blijven tonen op het hoogste niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *