Ontmoet de technische staf van Ajax

Ajax heeft onlangs voor een verrassing gezorgd door Maurice Steijn aan te stellen als hoofdtrainer. Steijn, die eerder werkzaam was bij Sparta, zal worden bijgestaan door Saïd Bakkati en Hedwiges Maduro. Maar wie zijn de andere leden van de technische staf van Ajax? VoetbalNieuws heeft het voor je uitgezocht!

Richard Witschge – Assistent-trainer

Een bekend gezicht in de technische staf van Ajax is Richard Witschge. De voormalige middenvelder van Ajax en het Nederlands elftal is al sinds 2017 werkzaam als assistent-trainer bij de club. Witschge brengt zijn ervaring als speler over op het team en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de spelers.

Carlo l’Ami – Keeperstrainer

De verantwoordelijkheid voor de keepers ligt bij Carlo l’Ami. Als voormalig doelman heeft l’Ami veel kennis en ervaring op dit gebied. Hij werkt nauw samen met de keepers van Ajax om hun vaardigheden te verbeteren en hen voor te bereiden op wedstrijden.

Tscheu La Ling – Technisch directeur

Naast de trainers op het veld, is Tscheu La Ling de technisch directeur van Ajax. Hij is verantwoordelijk voor het beleid en de strategie van de club op technisch gebied. Ling heeft een schat aan ervaring in het voetbal en speelde zelf ook voor Ajax in de jaren ’70.

Overige stafleden

Naast de bovengenoemde personen zijn er nog andere belangrijke leden in de technische staf van Ajax. Zo is er een team van fysiotherapeuten en medische professionals die ervoor zorgen dat de spelers fit en blessurevrij blijven. Daarnaast zijn er ook scouts die talentvolle spelers opsporen en de jeugdopleiding van Ajax ondersteunen.

De technische staf van Ajax bestaat uit een diverse groep mensen met verschillende achtergronden en expertise. Samen werken zij aan het succes van de club en zorgen zij ervoor dat het team optimaal presteert. Met de recente aanstelling van Maurice Steijn als hoofdtrainer, is het duidelijk dat Ajax blijft streven naar vernieuwing en het aantrekken van talentvolle professionals.

Benieuwd naar de prestaties van Ajax onder leiding van de nieuwe technische staf? Blijf VoetbalNieuws volgen voor het laatste nieuws en updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder