Vijf potentiële opvolgers voor Lutsharel Geertruida bij Feyenoord

1. Sven Botman

Een van de mogelijke opvolgers voor Lutsharel Geertruida bij Feyenoord is Sven Botman. De 21-jarige Nederlandse verdediger heeft indruk gemaakt bij Lille OSC in de Franse Ligue 1. Met zijn sterke fysieke spel en uitstekende verdedigende vaardigheden zou Botman een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Feyenoord.

2. Perr Schuurs

Een andere optie voor Feyenoord is Perr Schuurs. De 21-jarige verdediger speelt momenteel bij Ajax en heeft laten zien dat hij over veel potentieel beschikt. Schuurs is een sterke en technisch vaardige verdediger die goed is in het opbouwen van het spel. Hij zou een goede aanvulling kunnen zijn op de verdediging van Feyenoord.

3. Danilho Doekhi

Danilho Doekhi is een Nederlandse verdediger die momenteel bij Vitesse speelt. De 23-jarige Doekhi heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare verdediger en heeft ervaring opgedaan in de Eredivisie. Met zijn sterke fysieke spel en goede positionering zou Doekhi een solide keuze kunnen zijn voor Feyenoord.

4. Jan Paul van Hecke

Jan Paul van Hecke is een jonge Nederlandse verdediger die momenteel wordt verhuurd aan SC Heerenveen van Brighton & Hove Albion. De 20-jarige Van Hecke heeft indruk gemaakt met zijn sterke verdedigende spel en zijn vermogen om het spel van achteruit op te bouwen. Hij zou een veelbelovende optie kunnen zijn voor Feyenoord.

5. Tyrell Malacia

Een interne optie voor Feyenoord is Tyrell Malacia. De 21-jarige verdediger is al enige tijd onderdeel van de selectie van Feyenoord en heeft laten zien dat hij over veel potentieel beschikt. Malacia is een snelle en technisch vaardige verdediger die zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje staat.

Met het vertrek van Lutsharel Geertruida zal Feyenoord op zoek moeten naar een geschikte opvolger. Deze vijf potentiële opvolgers bieden verschillende opties, van ervaren spelers tot jong talent. Het is aan Feyenoord om de juiste keuze te maken en de verdediging te versterken voor het komende seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *