Waar kun je de Europese thuisduels van Nederlandse clubs live volgen?

Feyenoord

Feyenoord zal komend seizoen deelnemen aan de UEFA Europa Conference League. De thuiswedstrijden van Feyenoord zullen live te volgen zijn op RTL 7. Deze zender heeft de uitzendrechten voor de Europa Conference League in handen en zal alle wedstrijden van Feyenoord rechtstreeks uitzenden. Fans kunnen dus vanuit hun eigen huiskamer genieten van de Europese avonturen van hun favoriete club.

PSV

PSV zal deelnemen aan de UEFA Champions League. De thuiswedstrijden van PSV zullen live te volgen zijn op Veronica. Deze zender heeft de uitzendrechten voor de Champions League en zal alle wedstrijden van PSV rechtstreeks uitzenden. Fans kunnen dus op de hoogte blijven van de prestaties van PSV in het meest prestigieuze Europese clubtoernooi.

Ajax

Ajax zal ook deelnemen aan de UEFA Champions League. De thuiswedstrijden van Ajax zullen live te volgen zijn op SBS6. Deze zender heeft de uitzendrechten voor de Champions League en zal alle wedstrijden van Ajax rechtstreeks uitzenden. Ajax-fans kunnen dus geen enkele wedstrijd missen en de spannende momenten van hun club live meemaken.

AZ

AZ zal deelnemen aan de UEFA Europa League. De thuiswedstrijden van AZ zullen live te volgen zijn op ESPN. Deze zender heeft de uitzendrechten voor de Europa League en zal alle wedstrijden van AZ rechtstreeks uitzenden. Fans kunnen dus genieten van de Europese avonturen van AZ en de strijd om de winst volgen.

FC Twente

FC Twente zal deelnemen aan de UEFA Europa Conference League. De thuiswedstrijden van FC Twente zullen live te volgen zijn op ESPN. Deze zender heeft de uitzendrechten voor de Europa Conference League en zal alle wedstrijden van FC Twente rechtstreeks uitzenden. Fans kunnen dus de prestaties van FC Twente in Europa op de voet volgen.

Kortom, de Europese thuisduels van de Nederlandse clubs zijn op verschillende zenders te volgen. Of je nu fan bent van Feyenoord, PSV, Ajax, AZ of FC Twente, je kunt de wedstrijden live bekijken en de spanning en sensatie van het Europese voetbal ervaren. Mis geen enkel moment en geniet van de Europese avonturen van jouw favoriete club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *