Waar kun je de oefenwedstrijden van Feyenoord bekijken?

Feyenoord is op dinsdag 4 juli begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2023/24. Hoewel de trainingen achter gesloten deuren plaatsvinden, zijn er wel mogelijkheden om de oefenwedstrijden van de Rotterdammers te bekijken. VoetbalNieuws heeft een overzicht gemaakt van waar je deze wedstrijden kunt volgen.

Officiële kanalen

Als fan van Feyenoord kun je de oefenwedstrijden van de club volgen via de officiële kanalen. Feyenoord heeft een eigen televisiekanaal genaamd Feyenoord TV, waarop regelmatig wedstrijden en interviews worden uitgezonden. Daarnaast kun je ook de website en social media-accounts van Feyenoord in de gaten houden voor updates en livestreams van de oefenwedstrijden.

Televisie

Naast de officiële kanalen zijn er ook televisiezenders die oefenwedstrijden van Feyenoord uitzenden. Zo heeft FOX Sports regelmatig live-uitzendingen van oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook andere sportzenders zoals ESPN kunnen oefenwedstrijden van Feyenoord uitzenden. Het is raadzaam om de tv-gids in de gaten te houden voor de exacte uitzendtijden.

Online streaming

Als je de oefenwedstrijden van Feyenoord liever online wilt bekijken, zijn er verschillende streamingplatforms waarop je terecht kunt. Zo bieden websites zoals Ziggo Sport Totaal en ESPN+ livestreams van voetbalwedstrijden aan. Ook kun je gebruik maken van online sportkanalen zoals LiveTV en Sportstreamingsites om de wedstrijden live te volgen.

Stadionbezoek

Hoewel de trainingen van Feyenoord achter gesloten deuren plaatsvinden, is het mogelijk om de oefenwedstrijden live bij te wonen in het stadion. Feyenoord speelt regelmatig oefenwedstrijden tegen andere clubs, zowel thuis als uit. Het is raadzaam om de officiële website van Feyenoord in de gaten te houden voor informatie over de kaartverkoop en speellocaties.

Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden om de oefenwedstrijden van Feyenoord te bekijken. Of je nu kiest voor de officiële kanalen, televisie, online streaming of een stadionbezoek, je kunt als fan volop genieten van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *