Érick Gutiérrez neemt afscheid van PSV na vijf succesvolle jaren

Erick-Gutierrez

Na vijf succesvolle jaren bij PSV heeft de Mexicaanse middenvelder Érick Gutiérrez in een emotionele brief afscheid genomen van de club. Gutiérrez maakte onlangs de overstap naar Chivas, maar blikt met warme gevoelens terug op zijn tijd in Eindhoven.

In zijn brief bedankt Gutiérrez de club, zijn teamgenoten en de fans voor de onvergetelijke ervaringen die hij heeft gehad bij PSV. Hij benadrukt dat hij altijd met trots het shirt van de club heeft gedragen en dat hij zich vereerd voelt om deel te hebben uitgemaakt van het succes van de afgelopen jaren.

Gedurende zijn tijd bij PSV heeft Gutiérrez een belangrijke rol gespeeld in het team. Met zijn technische vaardigheden, creativiteit en doelpunten heeft hij bijgedragen aan het behalen van verschillende prijzen, waaronder het landskampioenschap in het seizoen 2017/2018.

De middenvelder kijkt ook vooruit naar zijn nieuwe avontuur bij Chivas. Hij is enthousiast over de uitdagingen die hem te wachten staan en is vastbesloten om ook daar zijn stempel te drukken. Gutiérrez bedankt Chivas voor het vertrouwen en belooft alles te geven om succesvol te zijn in zijn nieuwe club.

Hoewel Gutiérrez vertrekt bij PSV, zal hij altijd een speciale band blijven voelen met de club en de stad Eindhoven. Hij sluit zijn brief af met een boodschap van dankbaarheid en wens voor succes aan zijn voormalige teamgenoten en de fans.

PSV heeft op haar beurt gereageerd op de brief van Gutiérrez en bedankt hem voor zijn inzet en bijdrage aan de club. Ze wensen hem veel succes in zijn verdere carrière en hopen dat hij zijn potentieel volledig benut bij Chivas.

Met het vertrek van Gutiérrez zal PSV een belangrijke speler missen, maar de club is vastberaden om door te gaan en nieuwe successen te behalen. De fans zullen altijd de herinneringen aan Gutiérrez koesteren en hem blijven steunen, waar hij ook speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *