Tottenham Hotspur weigert het tweede bod van Bayern München voor Harry Kane

harry-kane

Tottenham Hotspur heeft besloten om het tweede bod van Bayern München voor hun sterspeler Harry Kane af te wijzen. De Duitse club was bereid om tachtig miljoen euro te betalen voor de spits, die nog maar een jaar over heeft in zijn contract bij de Noord-Londense club.

Harry Kane is een van de meest gewilde spelers in het Europese voetbal en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs. Bayern München, de regerend kampioen van Duitsland, heeft al eerder interesse getoond in de Engelse international. Ze hopen met dit tweede bod de transfer te kunnen realiseren.

Echter, Tottenham Hotspur is vastbesloten om hun sterspeler te behouden en heeft het bod van Bayern München afgewezen. De club is van mening dat Kane van onschatbare waarde is voor het team en willen hem niet laten gaan, zelfs niet voor een aanzienlijk bedrag.

De weigering van Tottenham Hotspur om het bod te accepteren kan ook te maken hebben met het feit dat ze niet genoeg tijd hebben om een geschikte vervanger te vinden voor Kane. Met nog maar een jaar over in zijn contract, zou de club in de zomer van 2022 het risico lopen om hem gratis te verliezen.

Daarnaast heeft Tottenham Hotspur ook de financiële middelen om Kane te behouden. De club heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in nieuwe spelers en heeft een sterke financiële positie. Hierdoor zijn ze niet afhankelijk van de verkoop van Kane om hun financiën op orde te houden.

Voor Bayern München is het afwijzen van hun bod een tegenvaller. De club is op zoek naar versterkingen voor het komende seizoen en ziet in Kane de ideale aanvulling op hun team. Echter, ze zullen nu op zoek moeten gaan naar alternatieve opties.

De toekomst van Harry Kane blijft dus onzeker. Het is mogelijk dat Tottenham Hotspur in de toekomst alsnog bereid is om hem te verkopen, maar op dit moment lijken ze vastbesloten om hem te behouden. De fans van de club zullen ongetwijfeld opgelucht zijn met dit nieuws, aangezien Kane een belangrijke speler is voor het team.

Al met al is het duidelijk dat Tottenham Hotspur niet van plan is om het tweede bod van Bayern München voor Harry Kane te accepteren. De club wil hun sterspeler behouden en heeft de financiële middelen om dit te doen. Het blijft echter afwachten wat de toekomst zal brengen voor Kane en of er nog andere clubs geïnteresseerd zullen zijn in zijn diensten.