Cyriel Dessers had aanbiedingen uit Nederland, maar koos voor Rangers FC

De Belgische voetballer Cyriel Dessers heeft onlangs een contract getekend bij Rangers FC, maar had ook de mogelijkheid om terug te keren naar de Eredivisie. Dessers, die eerder voor Feyenoord speelde, heeft laten weten dat er verschillende aanbiedingen uit Nederland voor hem klaarlagen.

Na een succesvol seizoen bij Heracles Almelo, waarin hij maar liefst 15 doelpunten maakte, was Dessers een gewilde speler op de transfermarkt. Verschillende clubs in Nederland toonden interesse in de 26-jarige spits en boden hem de mogelijkheid om terug te keren naar de Eredivisie.

Dessers heeft echter besloten om voor Rangers FC te tekenen, een Schotse club die uitkomt in de Scottish Premiership. Hij geeft aan dat de kans om voor een club als Rangers FC te spelen een unieke en spannende uitdaging is. Bovendien is het voor Dessers een kans om zich verder te ontwikkelen als voetballer op het hoogste niveau.

Hoewel Dessers ervoor heeft gekozen om naar het buitenland te gaan, is hij de Eredivisie niet vergeten. Hij geeft aan dat hij altijd een speciale band zal hebben met Nederland en dat hij de competitie blijft volgen. Dessers heeft ook laten weten dat hij in de toekomst niet uitsluit om terug te keren naar Nederland en weer in de Eredivisie te spelen.

De keuze van Dessers om voor Rangers FC te tekenen, heeft veel reacties opgeroepen in zowel Nederland als België. Veel voetbalfans zijn benieuwd naar hoe Dessers het zal doen bij zijn nieuwe club en of hij zijn succesvolle seizoen bij Heracles Almelo kan voortzetten.

Met zijn overstap naar Rangers FC treedt Dessers in de voetsporen van andere Belgische voetballers die succesvol zijn geweest in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan spelers als Romelu Lukaku en Eden Hazard, die beiden uitgroeiden tot sterren bij hun buitenlandse clubs.

Al met al is de keuze van Dessers om voor Rangers FC te tekenen een spannende stap in zijn carrière. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij zich zal ontwikkelen bij zijn nieuwe club en of hij zijn stempel kan drukken in de Scottish Premiership. Voetbalfans zullen ongetwijfeld met veel belangstelling zijn prestaties volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *