Daley Sinkgraven maakt overstap naar UD Las Palmas in de Primera División

Daley Sinkgraven, de 28-jarige linksback, heeft besloten zijn carrière voort te zetten in de Primera División. Na het aflopen van zijn contract bij Bayer Leverkusen heeft Sinkgraven een nieuwe uitdaging gevonden bij promovendus UD Las Palmas.

De overstap naar UD Las Palmas markeert een nieuwe fase in de carrière van Sinkgraven. Na een succesvolle periode bij Ajax, waar hij onder andere de landstitel en de KNVB Beker won, maakte hij in 2017 de overstap naar Bayer Leverkusen. Bij de Duitse club speelde hij regelmatig, maar na het aflopen van zijn contract was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

UD Las Palmas, dat vorig seizoen promoveerde naar de Primera División, is verheugd met de komst van Sinkgraven. De club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team en is ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol zal spelen in het komende seizoen.

Sinkgraven zelf is ook enthousiast over zijn nieuwe avontuur. Hij kijkt ernaar uit om te spelen in een competitie van hoog niveau en is gemotiveerd om zijn kwaliteiten te laten zien bij UD Las Palmas. Hij gelooft dat de club veel potentie heeft en hoopt samen met zijn nieuwe teamgenoten successen te behalen.

De Primera División staat bekend als een van de sterkste competities ter wereld, met clubs als Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid die jaarlijks strijden om de titel. Sinkgraven zal de uitdaging aangaan om zich te meten met de beste spelers en teams in Spanje.

Met zijn ervaring en kwaliteiten als linksback zal Sinkgraven een belangrijke rol kunnen spelen in de verdediging van UD Las Palmas. Zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht maken hem een waardevolle speler voor het team.

De supporters van UD Las Palmas zijn verheugd met de komst van Sinkgraven en kijken uit naar zijn debuut in het geel-blauwe shirt. Ze hopen dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan het succes van de club in de Primera División.

Al met al is de overstap naar UD Las Palmas een spannende nieuwe stap in de carrière van Daley Sinkgraven. Hij zal zijn kwaliteiten kunnen laten zien in een van de beste competities ter wereld en hoopt samen met zijn nieuwe teamgenoten successen te behalen. De supporters van UD Las Palmas kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder