AC Milan wacht op reactie van AZ op tweede bod voor Tijjani Reijnders

acmilan

AC Milan heeft AZ een deadline van 24 uur gegeven om te reageren op hun tweede bod voor Tijjani Reijnders, zo meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio. Woensdag belooft een cruciale dag te worden in de onderhandelingen tussen de Italiaanse topploeg en de Alkmaarders.

De interesse van AC Milan in Tijjani Reijnders is geen verrassing. De 24-jarige middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie en heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. AC Milan is vastbesloten om de talentvolle Nederlander aan hun selectie toe te voegen en heeft al twee biedingen uitgebracht.

Volgens Di Marzio heeft AC Milan nu een deadline gesteld voor AZ om te reageren op hun tweede bod. Dit geeft aan dat de Italiaanse club serieus is in hun intentie om Reijnders binnen te halen. De deadline van 24 uur plaatst AZ voor een belangrijke beslissing, aangezien ze moeten bepalen of ze het bod accepteren of proberen om een betere deal te onderhandelen.

De onderhandelingen tussen AC Milan en AZ zijn naar verluidt al enige tijd aan de gang. Beide clubs zijn vastberaden om tot een overeenkomst te komen, maar het is duidelijk dat er nog steeds verschillen zijn in de waardering van Reijnders. AC Milan ziet hem als een waardevolle aanwinst voor hun middenveld, terwijl AZ mogelijk een hogere prijs wil bedingen voor hun veelbelovende talent.

De uitkomst van de onderhandelingen zal naar verwachting woensdag bekend worden. Als AZ besluit om het bod van AC Milan te accepteren, zal Reijnders de overstap maken naar de Serie A en zich aansluiten bij een van de meest historische clubs in het Europese voetbal. Als AZ echter besluit om het bod af te wijzen, kan dit de onderhandelingen verder compliceren en mogelijk andere geïnteresseerde clubs aantrekken.

Het is een spannende tijd voor Tijjani Reijnders, aangezien hij mogelijk de kans krijgt om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. AC Milan staat bekend om hun succes en prestige, en het zou een geweldige kans zijn voor de jonge middenvelder om zichzelf te bewijzen op het hoogste niveau van het Europese voetbal.

De komende 24 uur zullen cruciaal zijn voor zowel AC Milan als AZ. De fans van beide clubs zullen in spanning afwachten op het nieuws over de uitkomst van de onderhandelingen. Zal AC Milan erin slagen om Reijnders aan hun selectie toe te voegen, of zal AZ vasthouden aan hun waardevolle talent? Alleen de tijd zal het leren.