De directie van Feyenoord: wie zijn de sleutelfiguren?

Met Arne Slot als trainer en Dennis te Kloese als algemeen- en technisch directeur, heeft Feyenoord een sterke leidinggevende structuur. Maar wie zijn eigenlijk de andere belangrijke figuren in de directie van de Rotterdammers? VoetbalNieuws heeft het voor je uitgezocht.

Mark Koevermans – Algemeen directeur

Mark Koevermans is de algemeen directeur van Feyenoord. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van de club en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Koevermans heeft een achtergrond in het bedrijfsleven en brengt zijn zakelijke expertise naar de club. Hij werkt nauw samen met de technisch directeur en de trainer om de doelstellingen van de club te realiseren.

Frank Arnesen – Technisch directeur

Frank Arnesen is de technisch directeur van Feyenoord. Hij is verantwoordelijk voor het technische beleid van de club en houdt zich bezig met zaken als transfers, scouting en de jeugdopleiding. Arnesen heeft een indrukwekkende staat van dienst in het voetbal en brengt zijn ervaring en netwerk naar Feyenoord. Hij werkt nauw samen met de trainer en de algemeen directeur om het team te versterken en successen te behalen.

Stanley Brard – Hoofd jeugdopleiding

Stanley Brard is het hoofd van de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van jong talent en het creëren van een sterke jeugdopleiding. Brard heeft een lange geschiedenis bij Feyenoord en heeft veel ervaring in het werken met jonge spelers. Hij werkt nauw samen met de technisch directeur en de trainer om talentvolle jeugdspelers door te laten stromen naar het eerste elftal.

Jan de Jong – Commercieel directeur

Jan de Jong is de commercieel directeur van Feyenoord. Hij is verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten voor de club, onder andere door sponsordeals en merchandising. De Jong heeft een achtergrond in de media en brengt zijn expertise op het gebied van marketing en communicatie naar Feyenoord. Hij werkt nauw samen met de algemeen directeur en de technisch directeur om de financiële gezondheid van de club te waarborgen.

Met deze sterke directie heeft Feyenoord een solide basis om successen te behalen. De verschillende sleutelfiguren werken nauw samen om de club zowel op sportief als op commercieel gebied naar een hoger niveau te tillen. Met Arne Slot als trainer en Dennis te Kloese als algemeen- en technisch directeur, heeft Feyenoord een veelbelovende toekomst voor de boeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder