Dennis te Kloese benoemd tot algemeen en technisch directeur van Feyenoord

dennis

In een verrassende wending heeft het bestuur van Feyenoord besloten om Dennis te Kloese aan te stellen als zowel de algemeen directeur als de technisch directeur van de club. Deze beslissing komt voort uit het feit dat het bestuur geen voorstander was van het aanstellen van een aparte technische man.

Met deze benoeming neemt Te Kloese de verantwoordelijkheid op zich voor zowel de zakelijke als de sportieve aspecten van de club. Dit is een unieke situatie in het Nederlandse voetbal, waarbij de scheiding tussen de algemene en technische directie vaak gebruikelijk is.

Te Kloese, die eerder werkzaam was als technisch directeur bij LA Galaxy in de Verenigde Staten, brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar Feyenoord. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van talent en het opzetten van een succesvolle jeugdopleiding.

Deze nieuwe rol biedt Te Kloese de mogelijkheid om zijn visie op zowel het sportieve als het zakelijke aspect van de club te implementeren. Hij zal nauw samenwerken met de trainersstaf en scoutingafdeling om het beste talent te identificeren en aan te trekken.

Daarnaast zal Te Kloese zich richten op het versterken van de banden met sponsors en het vergroten van de commerciële mogelijkheden van de club. Door zijn ervaring in de Amerikaanse Major League Soccer, waar commercie een belangrijk onderdeel is van het voetbal, is hij goed uitgerust om deze uitdaging aan te gaan.

Hoewel het een ongebruikelijke stap is om één persoon verantwoordelijk te maken voor zowel de algemene als de technische aspecten van een voetbalclub, gelooft het bestuur van Feyenoord dat Te Kloese de juiste persoon is voor deze taak. Zijn bewezen trackrecord en zijn vermogen om zowel op zakelijk als sportief gebied succesvol te zijn, hebben het bestuur ervan overtuigd dat hij de club naar nieuwe hoogten kan leiden.

De komende periode zal uitwijzen hoe Te Kloese zijn nieuwe rol zal invullen en welke veranderingen hij zal doorvoeren binnen de club. De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld met grote belangstelling uitkijken naar de ontwikkelingen onder zijn leiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *