Neraysho Kasanwirjo kan Feyenoord verlaten voor AEK Athene

feyenoord

Volgens bronnen van 1908 en het Algemeen Dagblad bestaat de mogelijkheid dat Neraysho Kasanwirjo Feyenoord al na een half jaar verlaat om bij AEK Athene te gaan spelen. De jonge verdediger is sinds afgelopen winter actief bij de club in Rotterdam-Zuid, maar lijkt nu al interesse te hebben gewekt van de Griekse club.

Kasanwirjo, geboren in Nederland met Indonesische roots, maakte de overstap naar Feyenoord nadat hij indruk had gemaakt bij de jeugdopleiding van FC Utrecht. De 19-jarige verdediger werd gezien als een veelbelovend talent en kreeg de kans om zich verder te ontwikkelen bij de Rotterdamse club.

Hoewel Kasanwirjo nog geen officiële wedstrijden heeft gespeeld voor het eerste elftal van Feyenoord, heeft hij wel indruk gemaakt tijdens trainingen en oefenwedstrijden. Zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel te lezen, hebben de aandacht getrokken van AEK Athene.

AEK Athene, een van de grootste clubs in Griekenland, heeft naar verluidt interesse getoond in het aantrekken van Kasanwirjo. De club ziet potentie in de jonge verdediger en hoopt hem naar Griekenland te halen om daar zijn carrière voort te zetten.

Hoewel het vertrek van Kasanwirjo een teleurstelling zou zijn voor Feyenoord, zou het ook een erkenning zijn van de kwaliteiten van de speler en de jeugdopleiding van de club. Het zou laten zien dat Feyenoord in staat is om jonge talenten te ontwikkelen en hen de kans te geven om op het hoogste niveau te spelen.

Als Kasanwirjo daadwerkelijk de overstap maakt naar AEK Athene, zou dit een nieuwe stap zijn in zijn carrière. Hij zou de kans krijgen om te spelen in een andere competitie en zich verder te ontwikkelen als voetballer. Bovendien zou hij de mogelijkheid hebben om ervaring op te doen op Europees niveau, aangezien AEK Athene regelmatig deelneemt aan internationale competities.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van het vertrek van Kasanwirjo, blijft het een interessante ontwikkeling om in de gaten te houden. Het zou een nieuwe stap kunnen zijn in de carrière van de jonge verdediger en een erkenning van zijn talent en potentieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *