Manchester United biedt Donny van de Beek aan als ruilmiddel voor Rasmus Hojlund

donny-van-de-beek

Manchester United is op zoek naar versterking voor het komende seizoen en heeft zijn oog laten vallen op Rasmus Hojlund van Atalanta Bergamo. De Engelse club is echter niet bereid om de hoge vraagprijs van de Italianen te betalen en heeft daarom een creatieve oplossing bedacht. Ze hebben Donny van de Beek aangeboden als ruilmiddel.

Van de Beek, die vorig jaar van Ajax naar Manchester United kwam, heeft nog niet kunnen overtuigen bij de Engelse club. Hij heeft moeite gehad om een vaste basisplaats te veroveren en heeft daardoor weinig speeltijd gekregen. Manchester United ziet in Hojlund een veelbelovend talent en hoopt met deze ruildeal een goede deal te kunnen sluiten.

Hojlund, een 19-jarige Deense middenvelder, heeft indruk gemaakt bij Atalanta Bergamo. Hij heeft zich snel ontwikkeld en wordt gezien als een van de grootste talenten in het Europese voetbal. Atalanta Bergamo is echter niet van plan om hem zomaar te laten gaan en heeft een hoge vraagprijs gesteld.

Door Van de Beek aan te bieden als ruilmiddel, hoopt Manchester United de vraagprijs van Atalanta Bergamo te kunnen verlagen. Van de Beek heeft laten zien dat hij een getalenteerde speler is en kan mogelijk een waardevolle aanwinst zijn voor de Italiaanse club. Daarnaast zou een nieuwe omgeving en meer speeltijd Van de Beek kunnen helpen om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Het is nog onduidelijk of Atalanta Bergamo geïnteresseerd is in de ruildeal. De club heeft aangegeven dat ze openstaan voor onderhandelingen, maar dat ze niet zomaar akkoord zullen gaan met een ruil. Ze willen ervoor zorgen dat ze een goede deal sluiten en dat ze een speler krijgen die van toegevoegde waarde is voor het team.

Manchester United zal de komende weken proberen om tot een akkoord te komen met Atalanta Bergamo. Ze hopen dat de ruildeal met Van de Beek als ruilmiddel een succes zal zijn en dat ze Hojlund kunnen verwelkomen bij de club. Het belooft een spannende transferperiode te worden voor beide clubs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *