Ajax blijft onverminderd populair ondanks moeilijk jaar

ajax

Het afgelopen jaar mag dan wel moeilijk zijn geweest voor Ajax, en er wordt nog steeds geklaagd over het aan- en verkoopbeleid, maar de populariteit van de club blijft onverminderd hoog. De kaarten voor de eerste helft van het seizoen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Van de eerste acht thuiswedstrijden zijn er al vier uitverkocht in de Johan Cruijff Arena, en voor de andere vier wedstrijden zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

Een van de uitverkochte wedstrijden is de Klassieker tegen Feyenoord, de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Ook de wedstrijden tegen AZ (8 oktober), sc Heerenveen (4 november) en Sparta Rotterdam (10 december) beloven een volle Arena.

De kaartverkoop begon om 10.00 uur voor iedereen met een account bij Ajax. De vier uitverkochte wedstrijden waren echter al een dag eerder uitverkocht toen de leden van de supportersvereniging hun kaarten konden kopen.

Voor het openingsduel tegen Heracles waren er rond het middaguur nog slechts vijf kaarten beschikbaar. Voor de wedstrijd tegen FC Volendam waren er op dat moment iets meer dan 200 kaarten beschikbaar. De wedstrijd tegen Vitesse had nog ongeveer twintig beschikbare kaarten en voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle waren er nog zeven kaarten beschikbaar.

Ondanks de teleurstellingen van het afgelopen jaar blijft Ajax een club die fans aantrekt en de Johan Cruijff Arena vult. De trouwe supporters blijven de club steunen, ongeacht de resultaten op het veld. Het is een teken van de passie en liefde die de fans hebben voor hun club. Ajax zal altijd een belangrijke rol spelen in het Nederlandse voetbal en de fans zullen altijd blijven komen om hun team aan te moedigen, ongeacht de omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *