Dusan Tadic legt vertrek bij Ajax uit in statement

tadic

Dusan Tadic, de Servische aanvaller en voormalig aanvoerder van Ajax, heeft gereageerd op zijn abrupte vertrek bij de Amsterdamse club. In een statement op de clubsite heeft Tadic uitgelegd waarom hij ervoor heeft gekozen om zijn contract te laten ontbinden.

Tadic begint zijn verklaring door zijn waardering uit te spreken voor de club, de fans en zijn teamgenoten. Hij benadrukt dat hij een geweldige tijd heeft gehad bij Ajax en dat hij trots is op wat ze samen hebben bereikt. Echter, hij geeft aan dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

De Servische aanvaller legt uit dat hij altijd ambitieus is geweest en dat hij constant op zoek is naar nieuwe prikkels en doelen. Hij voelde dat hij bij Ajax zijn plafond had bereikt en dat het tijd was om verder te gaan. Tadic benadrukt dat dit geen gemakkelijke beslissing was, maar dat hij gelooft dat het de juiste keuze is voor zijn persoonlijke en professionele groei.

Tadic bedankt de clubleiding en zijn teamgenoten voor hun begrip en steun bij zijn beslissing. Hij benadrukt dat er geen sprake is van conflicten of onenigheid, maar dat het vertrek in goede harmonie is verlopen. Tadic is dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen bij Ajax en hij zal altijd met warme gevoelens terugkijken op zijn tijd bij de club.

Tot slot richt Tadic zich tot de fans van Ajax. Hij bedankt hen voor hun onvoorwaardelijke steun en passie. Tadic belooft dat hij altijd een supporter van Ajax zal blijven en dat hij de club zal blijven volgen, waar hij ook naartoe gaat. Hij hoopt dat de fans begrijpen dat zijn vertrek geen afbreuk doet aan zijn liefde voor de club, maar dat het een natuurlijk onderdeel is van zijn voetbalcarrière.

Met zijn statement heeft Dusan Tadic duidelijkheid gegeven over zijn vertrek bij Ajax. Hoewel het voor sommige fans wellicht teleurstellend is, is het belangrijk om zijn keuze te respecteren. Tadic heeft laten zien dat hij altijd met volle inzet en passie heeft gespeeld voor Ajax en dat zal hij blijven doen, waar zijn toekomst hem ook brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *