Ferdy Druijf keert terug in de Eredivisie bij PEC Zwolle

ferdy-druijf

PEC Zwolle heeft de spits Ferdy Druijf voor een jaar gehuurd van het Oostenrijkse Rapid Wien. Met deze transfer keert Druijf terug naar de Eredivisie, waar hij eerder al succesvol was bij AZ.

De 23-jarige Druijf begon zijn professionele carrière bij AZ, waar hij in de jeugdopleiding speelde en uiteindelijk doorstroomde naar het eerste elftal. Hij maakte zijn debuut in het seizoen 2018-2019 en wist al snel indruk te maken met zijn doelpunten. In het seizoen 2019-2020 was hij goed voor 17 doelpunten in 29 wedstrijden, waarmee hij een belangrijke bijdrage leverde aan de derde plaats van AZ in de Eredivisie.

Na zijn succesvolle periode bij AZ maakte Druijf de overstap naar het Oostenrijkse Rapid Wien. Hoewel hij daar minder speelminuten kreeg, wist hij toch zijn waarde te tonen met enkele belangrijke doelpunten. Nu krijgt hij de kans om zijn kwaliteiten opnieuw te laten zien in de Eredivisie bij PEC Zwolle.

Trainer Art Langeler van PEC Zwolle is verheugd met de komst van Druijf. Hij ziet in de spits een waardevolle toevoeging aan het team. Druijf staat bekend om zijn doelgerichtheid en zijn vermogen om kansen te creëren en af te maken. Met zijn ervaring in de Eredivisie en zijn talent kan hij een belangrijke rol spelen in het aanvalsspel van PEC Zwolle.

Druijf zelf is ook enthousiast over zijn terugkeer naar Nederland. Hij kijkt ernaar uit om weer in de Eredivisie te spelen en zijn kwaliteiten te laten zien aan het Nederlandse publiek. Hij is gemotiveerd om zichzelf verder te ontwikkelen en belangrijk te zijn voor het team van PEC Zwolle.

De huurovereenkomst tussen PEC Zwolle en Rapid Wien biedt Druijf de mogelijkheid om zichzelf te bewijzen en zijn carrière een nieuwe impuls te geven. Het komende seizoen zal hij er alles aan doen om zijn stempel te drukken op de Eredivisie en PEC Zwolle te helpen bij het behalen van goede resultaten.

Met de komst van Ferdy Druijf heeft PEC Zwolle een veelbelovende aanvaller in huis gehaald. Het is nu aan hem om zijn talent te laten zien en zijn waarde te bewijzen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *