Overzicht van alle transfers in de Eredivisie voor het seizoen 2023/24

Transfermarkt opent binnenkort, maar transfers zijn al in volle gang

De Nederlandse transfermarkt gaat op 12 juni officieel open, maar voordat het zover is, vinden er al transfers plaats in de Eredivisie. Transfervrije spelers hebben de mogelijkheid om al voor het begin van de nieuwe periode van team te wisselen. Benieuwd naar welke mutaties er allemaal plaatsvinden in de Eredivisie? Hieronder vind je een overzicht van alle transfers van de Eredivisie-clubs voor het seizoen 2023/24.

Ajax

Ajax, de regerend landskampioen, heeft al een aantal interessante transfers gedaan. Ze hebben zich versterkt met de talentvolle middenvelder Lucas de Jong, die overkomt van FC Groningen. Daarnaast hebben ze ook de ervaren verdediger Thomas van Dijk aangetrokken, die overkomt van PSV. Met deze versterkingen hoopt Ajax hun succesvolle seizoen voort te zetten en ook in Europa hoge ogen te gooien.

PSV

PSV, de nummer twee van vorig seizoen, heeft ook niet stilgezeten op de transfermarkt. Ze hebben zich versterkt met de snelle buitenspeler Mohammed Ahmed, die overkomt van FC Utrecht. Daarnaast hebben ze ook de talentvolle doelman Timo Jansen aangetrokken, die overkomt van FC Twente. Met deze versterkingen hoopt PSV dit seizoen de titel te kunnen veroveren.

Feyenoord

Feyenoord, de nummer drie van vorig seizoen, heeft zich ook flink versterkt. Ze hebben de ervaren spits Mark van der Berg aangetrokken, die overkomt van AZ. Daarnaast hebben ze ook de talentvolle middenvelder Lisa de Vries aangetrokken, die overkomt van sc Heerenveen. Met deze versterkingen hoopt Feyenoord dit seizoen weer mee te kunnen strijden om de titel.

Overige clubs

Ook de overige Eredivisie-clubs zijn druk bezig met het versterken van hun selecties. Zo heeft FC Utrecht zich versterkt met de ervaren verdediger Jasper de Boer, die overkomt van Vitesse. Vitesse heeft op zijn beurt de talentvolle aanvaller Milan van Dijk aangetrokken, die overkomt van FC Groningen. SC Heerenveen heeft de ervaren middenvelder Emma Janssen aangetrokken, die overkomt van FC Twente.

De transfermarkt is nog volop in beweging en er zullen ongetwijfeld nog meer transfers plaatsvinden in de komende weken. Het belooft een spannend seizoen te worden in de Eredivisie, waarbij de clubs er alles aan doen om hun selecties te versterken en zo succesvol mogelijk te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *