Mikel Arteta geeft geen update over transfers van Declan Rice en Jurriën Timber

Arsenal-manager Mikel Arteta heeft laten weten dat er op dit moment nog geen update is omtrent de transfers van Declan Rice en Jurriën Timber. Arteta benadrukt dat hij momenteel met de spelersgroep werkt die al aanwezig is en dat er nog geen concrete ontwikkelingen zijn met betrekking tot deze spelers.

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom de mogelijke transfers van Rice en Timber naar Arsenal. Beide spelers worden gezien als veelbelovende talenten en zouden een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Arteta. Fans en media zijn dan ook benieuwd naar de stand van zaken.

Arteta begrijpt de nieuwsgierigheid en benadrukt dat hij de fans en media op de hoogte zal houden zodra er ontwikkelingen zijn. “Als er iets rond is, zijn jullie de eersten die het weten,” verzekert hij. De manager is zich bewust van de impact van transfers op de club en de supporters en wil open en transparant zijn over de situatie.

Hoewel er nog geen concrete update is, blijft de interesse van Arsenal in Rice en Timber bestaan. Beide spelers hebben indruk gemaakt met hun prestaties bij respectievelijk West Ham United en Ajax. Ze worden gezien als veelbelovende talenten met een grote toekomst in het voetbal.

Arteta is echter ook tevreden met de huidige spelersgroep en benadrukt dat hij met hen blijft werken zolang er geen nieuwe ontwikkelingen zijn. Hij heeft vertrouwen in de kwaliteiten van zijn huidige selectie en is ervan overtuigd dat zij succes kunnen behalen.

De komende weken zullen cruciaal zijn voor Arsenal, aangezien de transferperiode nog open is. Fans zullen gespannen afwachten op eventuele ontwikkelingen rondom Rice en Timber, terwijl Arteta zijn focus behoudt op het voorbereiden van zijn team voor het komende seizoen.

Al met al blijft het dus nog even afwachten wat de toekomst brengt voor Arsenal en de mogelijke transfers van Declan Rice en Jurriën Timber. Arteta houdt de fans en media op de hoogte zodra er nieuws is en in de tussentijd blijft hij werken met de spelers die momenteel aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *